سلام دوستان من الان 43پری هستم یه هفته پیش بی بی گذاشتم منفی شد ولی هنوز پری نشدم و هیچ علائمی هم ندارم خیلی بلاتکلیفم یعنی کسی بوده بدون علائم و با بی بی منفی باردار بودن؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوست منم یه هفته از موعدش گذشاه بود و دل درد و کنر درد پریودی داشت مطمئن بود ریود میشه بی بی چکم دو بار زد منفی بود بعد رفت ازمایش داد مثبت بود ولی تیترش خیییلی پایین بود کهه دکترش گفت لقاح دیرگرفته
انشاالله که همه ی منتظرا به حق فاطمه زهرا(ص) هرچه زودتر باردار شن
ان شاالله
خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنانکه دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مىکنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانىات،اى مهربانترین مهربانان.
نگار جون چند وقته تاخیر پری داری ببخشید انقد سوال میکنم
من دوره هام ٢٥-٦ روزه بوده
اگه ب اين حساب كنم
بايد ٥-٦ پري ميشدم، هشت روز
از طرفي ماه قبل دهم شده، اگه با دهم بخوام حساب كنم ، ٣ روزه
خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنانکه دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مىکنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانىات،اى مهربانترین مهربانان.