2777
2789
آره با مستمر بیشتر میشه ولی مستمر حساب نمیشهمن اسمم رو زده بودن رو بنر بعد با معدل بود. وقتی ام کارن ...

بنظر شما اگه ترمیم بزنه دخترم و زیست ۲۰ شه ترازش از ۱۸ ای که تو سال دهم دریافت کرد بهتر میشه؟ یعنی ۲۰ زیست ترمیمی با ۲۰ بدون ترمیم کدوم ترازش بالاتر میشه بنظرتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر شما اگه ترمیم بزنه دخترم و زیست ۲۰ شه ترازش از ۱۸ ای که تو سال دهم دریافت کرد بهتر میشه؟ یعنی ۲ ...

متاسفانه بستگی به سختی داره

ممکنه یه نمره ۱۵ تراز بهتری نسبت به نمره ۲۰ بده. واینکه فیزیک خیلیی سخت بود نمره ۱۸ تراز عالی میده

کاربری دست چندین نفرههه

متاسفانه بستگی به سختی دارهممکنه یه نمره ۱۵ تراز بهتری نسبت به نمره ۲۰ بده. واینکه فیزیک خیلیی سخت ب ...

میتونم ازتون بپرسم معدل ترم اولتون چند شده بود؟ اگه دوست نداری نگو دخترم

اره

سلام من خواهرم امسال یازده تجربی

برادرم هم امسال کنکور دادند

دارو قبول شدند

معدل شون خیلی خیلی خوب بود

و هم درصدای کنکور

خواهرم نمراتشون خوبه

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق مهربونی و آدمای مهربونم و دل میبندم

سلام من خواهرم امسال یازده تجربیبرادرم هم امسال کنکور دادنددارو قبول شدندمعدل شون خیلی خیلی خوب بودو ...

شما خودتونیم دانشجوی پزشکی هستین؟😍 

میشه نمراتتونو بگین

شما خودتونیم دانشجوی پزشکی هستین؟😍 میشه نمراتتونو بگین

سلام بله

ورودی ۱۴۰۱ هستم اون موقع تاثیر قطعی معدل نبود 

سوالات نهایی هم مثل الان آنقدر سخت و چالشی نبود 

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق مهربونی و آدمای مهربونم و دل میبندم

شما اطلاعی از شرایط ترمیم داری ؟ مثلا چه زمانی امتحانش برگزار میشه

میخورده چیو ترمیم بزنه

دهمش