2777
2789

خیلی تاپیک در خصوص زیبایی می‌بینم این‌جا.

کاملا نظرات نسبت به زیبایی نسبیه‌. ولی خب این‌وسط با احساسِ شرم و ناکافی‌بودن خانوم‌هایی مواجه‌هستیم که عمل زیبایی ندارند.

تو این تاپیک می‌خوام چندتا ویدیو و عکس راجع به عمل‌زیبایی در ایران و بازیگران مطرح، شیوعِ این صنعت تو جهان یه‌سری حقایق‌رو آپلود کنم!

اول بشنوید از عجیب‌ترین عمل‌های زیباییِ انجام شده در ایران:

بحث این‌نیست که عمل‌زیبایی کاملا بد و رد شده‌ست،بحث این‌جاست که خانوم‌ها دارن به‌شدت بازیچه‌ی این عمل‌ها می‌شن و از اون‌ها به‌عنوان منبع پولساز استفاده می‌شه!

احساس ناکافی‌بودن بهشون دست می‌ده و تمام فکر و ذکر یک زن  می‌شه " این‌که که چه‌طور زیباتر به‌نظر برسه! " و اون‌جایی ترسناک‌تر می‌شه که این عمل‌ها سیری‌ناپذیر هستن و زن گرایش پیدا می‌کنه به عمل‌های بیش‌تر و بیش‌تر که گاهی بهش آسیبِ جدی خواهد زد..!

تصویر و توئیتِ زیر رو ببینید:

چطور ساده از روی این توییت‌ها رد می‌شید! اینها واقعیت خیانته به جامعه! پسرا فلان چیزو می‌پسندید یا دخترا فلان چیزو می‌پسندید! خب که چی؟

یه مدت به اینجور شرم از بدنها گیر میدادن اما انگار الان گیر دادن از مد افتاده! نخیر دوستان این موضوع تو لحظه لحظه زندگی آدمای اطراف ما حضور داره، قشنگ انگار چندتا مدل و بازیگرو مثل شابلون گرفتن دستشون و اگه کسی یه ذره باهاشون فرق داشته باشه یا باید غر بشنوه و یا باید تن به انواع رژیم و عمل و قرص بده!

وضعیت برای زن‌ها واقعا بدتره چون تو دنیای امروز اگه فیت و خوشگل نباشن، اصن بهش فرصت توضیح نمی‌دن، تا معلوم شه که چند مرده حلاجه.

حالا زنی که تازه مادر شده و تمام فکرش با این شرم گرفتن‌ها و قضاوت‌ها مسموم شده چطور با یه بدن ورم کرده، زخمی و متفاوت کنار بیاد؟ بدن زن عادی چند ماه طول می‌کشه تا به وضع سابقش برگرده و بیشتر افراد برای همیشه فرق می‌کنن و تا وقتی یاد نگیریم این تفاوت‌ها رو نشونه رشد، بلوغ و زندگی بخشیدن بدونیم، حتما خیلیا اذیت میشن و دل خیلی‌ها می‌شکنه و حتی ممکنه زندگی خیلی‌ها رو هم خراب کنه و. خواهشاً جلوی اینجور شرم دادن‌ها رو بگیرید.

لطفا بازیچه‌نشید و اجازه بدید شمارو فرای زیباییِ ظاهری‌تون بسنجن‌!

با اخلاق، هوش، جایگاه شغلی، موفقیت‌های تحصیلی و . .

در ادامه چندتا پست و فکت دیگه رو بررسی می‌کنیم.✨

-جذابیتی فراتر از زیبایی ظاهری!

در سال 1401، 320 هزار عمل که 80 درصد آن ها توسط زنان انجام شده است.

این آمار در کنار رشد 5 برابری مصرف لوازم آرایشی در ایران نسبت به سایر کشورهای خاورمیانه (7 میلیارد دلار)، تصویری نگران‌کننده از وسواس و اعتیاد به زیبایی میان زنان ایرانی ارائه می‌دهد.

شبکه‌های اجتماعی و حتی گفتگوهای روزمره مملو از معیارهای غیرواقعی زیبایی هستند که دختران را تحت تاثیر قرار می‌دهند تا برای "دیده " و "تایید" شدن، دائماً ظاهر خود را تغییر دهند.

در نقطه مقابل، مطالعات روانشناسی نشان می‌دهد پسران معیار جذابیت دختران را صرفا ظاهری نمی‌بینند. پسران به طور ذاتی جذب زنانی می‌شوند که برای جلب محبت و توجه آنها، تلاش بیشتری می‌کنند. این تلاش، رابطه را برای آنها ارزشمندتر جلوه می‌دهد و باعث می‌شود برای حفظ و پایداری آن، سرمایه‌گذاری عاطفی و رفتاری بیشتری انجام دهند.

❗️بنابراین، جذابیت واقعی فقط در ظاهر خلاصه نمی‌شود. زنانی که به جای تمرکز زیبایی ظاهری، بر حفظ شخصیت و استقلال خود و همچنین ایجاد مرزهای سالم در روابط، تمرکز می‌کنند، در نهایت جذاب‌تر به نظر می‌رسند.

گذاشتی لایکن کن

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو کره‌ی جنوبی، خیلی خانواده‌ها به عنوان کادوی ورود به دانشگاه، عمل جراحی زیبایی رو به بچه‌هاشون هدیه میدن. کره جنوبی بیشترین تعداد عمل جراحی پلاستیک به ازای جمعیت رو داره. بیشترین عملها، عمل پلک، بزرگ کردن چشم و اصلاح فک و بینی هست!

سحر دولتشاهی و عمل‌های زیبایی و هوشمندانه و نچرالی‌که انجام داده: 

معتقدم عملی که انقدر ظریف و ناپیدا رو چهره تأثیر بذاره واقعا بد نیست، عمل‌های ایشون شخصی‌سازی شده‌ست، نه برحسبِ مُدِ آسیب‌زننده‌ی جامعه!

بشنویم از عمل‌های ایشون:

https://uupload.ir/view/vid_20241211_153321_743_x6um.mp4/

اینا همه از تهی بودن درون ناشی میشه. کسی که انقد توانایی درونی داشته باشه که به خودش مطمئن باشه هیچوقت نمیره سراغ عمل‌های افراطی

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

چه مطالب خوبی 

متاسفانه الان فضای مجازی تو ذهن خیلیا چارچوب زیبایی ایجاد کرده 

اگه اینجوری باشه کنسله / اونجوری باشه کنسله 

نمی دونم واقعا قراره چه اتفاقی در آینده بیوفته 

امیدوارم ادما خودشون رو بیشتر دوست داشته باشن 🍀

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

این فیلم هم خدمتِ نوجوانِ ایرانی، که مدام خودش رو با چهره‌های خواننده‌های کره‌ای مقایسه می‌کنه، درحالی که نمی‌دونه چه جواهرِ نچرال و گرانبهاییه‌. :)))

https://uupload.ir/view/vid_20241211_155109_196_9fmi.mp4/

این کوبیدن از نو ساختن ها در کره جنوبی خیلی رایجه و مرکز عمل‌های زیبایی شده. حتی چینی‌ها و تعدادی هم از ژاپن میان کُره و عمل زیبایی انجام میدن و برمی‌گردن کشور خودشون. تا جایی‌ که بعضی‌هاشون توی فرودگاه و در راه برگشت مهر پاسپورت به راحتی نمی‌خورن چون چهره‌شون با چهره‌ی داخل پاسپورت‌شون زمین تا آسمون فرق داره :)))

تو کره‌ی جنوبی، خیلی خانواده‌ها به عنوان کادوی ورود به دانشگاه، عمل جراحی زیبایی رو به بچه‌هاشون هدی ...

چه عالی من اینو خیلی وقته میدونم و واقعا تحسین شون میکنم از این که انقدر به فکر خودشون هستند 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️