2777
2789
مرد اگه ذاتش خوب باشه هیچ نیازی به سیاست به خرج دادن و فیلم بازی کردن زن نیست 

منم همین نظرو دارم ولی مامانم میگه خودت میتونی درس کنی رفتاراشو

دور باش و تپنده نه نزدیک و زننده
منم همین نظرو دارم ولی مامانم میگه خودت میتونی درس کنی رفتاراشو

یه وقتایی هست که خانمها هم رفتارشون درست نیست و همین باعث اختلاف میشه ولی با یه تجدید نظر تو رفتارشون همه چی به حالت عادی برمی گرده

ولی خب همیشه اینجوری نیست آدم بد ذات (چه مرد باشه چه زن) رو نمیشه به زور به راه راست هدایت کرد 

دیگه نی نی سایت چیه که نی نی یارا تو قطع دسترسی هم تبعیض قائل میشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه وقتایی هست که خانمها هم رفتارشون درست نیست و همین باعث اختلاف میشه ولی با یه تجدید نظر تو رفتارشو ...

خسیسه قدرنشناسه جلو دیگران احتراممو نگه نمیداره همین دوهفته پیش با کلی التماس باهاش آشتی کردم فقط چندروز خوب بود باز همه چی یادش رفت بعد تازه میگه تو هی قهر میکنی

خسیسه قدرنشناسه جلو دیگران احتراممو نگه نمیداره همین دوهفته پیش با کلی التماس باهاش آشتی کردم فقط چن ...

متاسفانه خساست خصلتیه که درست شدنی نیست 

خدا بهت صبر بده

عقلم میگه جدا شم چون هنوز عقدیم ولی نمیتونم دوسش دارم...

جفتتون برید مشاوره 

مشاور بهتر می تونه نظر بده و کمک کنه 

اگه قراره خدایی نکرده بعدا شکست بخوری بهتره این شکست رو الان تجربه کنی بعدا برات سخت تره 

ان شاالله که بهترین تصمیم رو بگیری 

جفتتون برید مشاوره  مشاور بهتر می تونه نظر بده و کمک کنه  اگه قراره خدایی نکرده بعدا شکس ...

مشاوره رفتیم کم مونده بود پاشه مرده رو کتک بزنه فقط جبهه گرفته بود با هر مشاوریم حرف زدم گفته جداشو😢

خسیسه قدرنشناسه جلو دیگران احتراممو نگه نمیداره همین دوهفته پیش با کلی التماس باهاش آشتی کردم فقط چن ...

تارا جان قهر زیاد از ارزش و اعتبار آدم کم میکنه . بمرور براش عادی میشه و یاد میگیره بدونه تو زندگی کنه. بنظرم یمدت قهر و بذار کنار. بی وقفه بهش محبت کن شاد باش.  لباس خوب بپوش و آرایش کن. اگر اوقات تلخی کرد تو با شوخی رد کن اگر حرف توهین آمیز زد فقط سکوت کن و برو خودت و با یه کاری مشغول کن.قطعا بزودی خودش میاد و از دلت درمیاره و بمرور ششرمند میشه و اخلاقش و ترک میکنه

تارا جان قهر زیاد از ارزش و اعتبار آدم کم میکنه . بمرور براش عادی میشه و یاد میگیره بدونه تو زندگی ک ...

یه بار که با عصبانیت حرف میزد سکوت کردم جوابشو ندادم که دعوا نشه بدترعصبانی شد میگفت حتی حاضر نیستی جوابمو بدی و برات مهم نیس.

خواهر و خواهر زادش وقتی از آرایشگاه اومدن کلی براشون به به و چه چه کرد ولی من که اومدم گفت چه مو کوتاه کردنیه و خیلی دلم شکست درحالی که اونا دارن خودشونو میکشن موهاشون مثه من بلندشه همه چیزه دیگران به نظرش قشنگ میاد ولی در مورد من فقط انتقاد بلده با اینکه ازش سرترم

یه بار که با عصبانیت حرف میزد سکوت کردم جوابشو ندادم که دعوا نشه بدترعصبانی شد میگفت حتی حاضر نیستی ...

دقیقا مشکل ‌شوهرت همینه. مردا میخوان سر باشن و بزرگ دیده بشن. من از نزدیک همچین موردی رو دیدم. برتی شوهرت احترام قائل شوو بزرگشکن. اقتدار بهش بده. اون تصور میکنه اگر با شما مهربون باشه شما پررو میشی خصوصا که ازش سری. تو خونه آقای من صداش  بزن. وقتی بهش اقتدار بدی همون حال خوب و بخودت برمیگردونه. این و با اطمینان بهت میگم. اگر خرید میکنه بگو چقدر خوب خرید میکنی. و دائم از خوبیاش بگو. تمام رفتار شوهرت بدلیل اینکه میخواد تایید بشه

مرد اگه ذاتش خوب باشه هیچ نیازی به سیاست به خرج دادن و فیلم بازی کردن زن نیست 

به هیچ وجه موافق نیستم. چون کارم همینه. زندگیایی رو دیدم که دوباره ساخته شدن. یعنی زندگی ارزش ساختن نداره؟ تا ب مشکل خورد باید بندازیش دور؟ 

دقیقا مشکل ‌شوهرت همینه. مردا میخوان سر باشن و بزرگ دیده بشن. من از نزدیک همچین موردی رو دیدم. برتی ...

وقتی اون به خودش میرسه من انقد ازش تعریف میکنم یا لباسی چیزی میگیره جلو همه میگم چقد بهت میاد چقد خوشتیپ شدی ولی من هرچی بخرم میگه اینه چیه خریدی انداختن بهت جای اینکه بگه بهت میاد

به هیچ وجه موافق نیستم. چون کارم همینه. زندگیایی رو دیدم که دوباره ساخته شدن. یعنی زندگی ارزش س ...

عزیزم من نگفتم باید بندازیش دور 

تو پست بعدیم توضیح دادم 

یه بد رفتاری داریم یه بد ذاتی و بد جنسی ادم بد جنس جون به جونش کنی همینه زن و مرد هم نداره

عزیزم من نگفتم باید بندازیش دور  تو پست بعدیم توضیح دادم  یه بد رفتاری داریم یه بد ذاتی ...

هر  فتاری قابل تغییره. به ذات موقعی مربوط میشه که طبق احادیث یا طرف نون حروم خورده باشه یا حرام زاده باشه