2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش محبت میکنم. براش وقت و انرژی میذارم. محیط خونهرو شاد نگه میدارم. 

منم اینکارو میکنم ولی کلا همه چیو وظیفه میدونه خیلی قدرنشناسه

دور باش و تپنده نه نزدیک و زننده
مثلا چجور تعریفی برا چه خواسته ای؟

مثلاقراره مهمون بیاد،دست تنهام خونه نامرتبه،بهش میگم هردفعه توخونه روتمیزمیکنی خونمون یه برق خاصی میزنه😉یامهمونا ازتمیزی خونه زیاد تعریف میکنن😆

پسره من دنیای منه نفس مامان دوستت دارم💕🥰
مثلاقراره مهمون بیاد،دست تنهام خونه نامرتبه،بهش میگم هردفعه توخونه روتمیزمیکنی خونمون یه برق خاصی می ...

من اینو بگم سریع میگه خرم نکن برو خودت انجام بده😃

چه تغییرایی

قبلا زیاد غر میزدم الان سعی می کنم توی یه محیط دوستانه و با محبت اعتراضم و بهش بگم. الان به خانوادش خیلی میرسم و محبت میکنم طوریکه الان مادر شوهرم  دو روز نرم دلتنگم میشه البته منم دوسشون دارم. اما این وسط شوهرم هم خیلی بهم نزدیکتر شد. اما یادت باشه اگر زن توی کلامش با مرد یکم قلدری رو بذاره کنار و با خواهش صحبت کنه مرد خیلی خوب میشه. بجای اینکه بگی بهم پول بده. بگو میشه لطفا بهم پول بدی. خودت بمرور تغییر و میفهمی

قبلا زیاد غر میزدم الان سعی می کنم توی یه محیط دوستانه و با محبت اعتراضم و بهش بگم. الان به خانوادش& ...

اعصابم خورد شده از دستش حتی اگه خیلی آروم و منتطقی ازش پول بخوام همیشه میگه ندارم درحالی که ماهی ۵۰۰،۶۰۰تومن خرج ماشینش میکنه