2777
2789
عنوان

با یکی تو استخر دوست شدم خب بیاین

293 بازدید | 25 پست

بعد من اصلا دوست رفیق ندارم چون قبلا ضربه خوردم و اعتماد نمیتونم بکنم این خانوم دختر خیلی خوبی شمارمو گرفت گفت باهم بریم بیرون و باشگاه منم شماره ای بهش دادم واتساپ تلگرام ندارن نخواستم داشته باشه دیشب پیام داد گفت واتساپ نداری گفتم نه هیچی ندارم امروز دوباره پیام داده سلام چه خبر چیکار می‌کنی حوصله ندارم به خدا جواب بدم کسی بیاد تو زندگیم میگم چه غلطی کردم صمیمی شدم

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید آدم خوبیه و بتونه برات دوست صمیمی و خوبی باشه

دختر خوب ساده ای بود ولی من متاسفانه نمیتونم

خب نمیخوام وارد زندگیم بشه حس میکنم فضولی کنه

بلاک کن خب 😐

مگه قراره هر روز ببینیش 

بلاک 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

به نظرت بدون دوست خیلی زندگیت یکنواخت نمیشه؟؟

ارتباط و معاشرت رو فراموش می کنی.

آدمهایی که اجتماعی نیستن ضربه‌ی بیشتری می خورن.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

چقدر منی مردم‌ گریزیم ما

ببین یه غلطی کردم توش میمونم صمیمی شدم اونم ۳۰ سالشه از من بزرگتر پنج سال بعد گفت خانوادم نمیزارن تنها جایی برم مامانش منو دید اصرار کرد شمارمو گرفت بیاد باهام

ببین یه غلطی کردم توش میمونم صمیمی شدم اونم ۳۰ سالشه از من بزرگتر پنج سال بعد گفت خانوادم نمیزارن تن ...

دیگه داستان شده 

یه بهانه ای بتراش

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
یکی دوبار زنگ زد جواب ندی دیگه زنگ نمیزنه

زنگ نزده اس ام آس میده دیشب گفت واتساپ تلگرام نداری گفتم نه خب می‌فهمه دروغ گفتم بعد دوباره الان پیام داد