بعد من اصلا دوست رفیق ندارم چون قبلا ضربه خوردم و اعتماد نمیتونم بکنم این خانوم دختر خیلی خوبی شمارمو گرفت گفت باهم بریم بیرون و باشگاه منم شماره ای بهش دادم واتساپ تلگرام ندارن نخواستم داشته باشه دیشب پیام داد گفت واتساپ نداری گفتم نه هیچی ندارم امروز دوباره پیام داده سلام چه خبر چیکار میکنی حوصله ندارم به خدا جواب بدم کسی بیاد تو زندگیم میگم چه غلطی کردم صمیمی شدم
دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️
ببین یه غلطی کردم توش میمونم صمیمی شدم اونم ۳۰ سالشه از من بزرگتر پنج سال بعد گفت خانوادم نمیزارن تنها جایی برم مامانش منو دید اصرار کرد شمارمو گرفت بیاد باهام
دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻