2777
2789

سلام دوستان  من و شوهرم قبلا چند مرتبه دعوا داشتیم حتی یکبار رفتم خونه بابام بعد 10روز اومد دنبالم آشتی کردیم. دیگه خیلی وقت بود بحث آنچنانی نداشتیم و اکر بود بعداز 3 یا 4 روز آشتی می‌کردیم. ولی 2هفته پیش سر یک موضوعی خیلی پیش پاافتاده که من شروع کردم بحث شد و از کنترول خارج شد به طوری که از خونه رفت 2روز نیومد من میدونستم که مغازه هست سر کاره بعداز 2 روز فقط شبا میاد و میره میخابه حرفی نمیزنه الان دقیق 15روز میشه قهریم..بنظرتون خیلی طول نکشیده .میدونم تا من نرم طرفش اونم کوتاه نمیاد آدم خوبیه کار کن اهل خیانت نیست ولی بخاطر مشکلات اقتصادی زیر فشاره..

منم تا الان نرفتم طرفش شاید از غرورش کم کنه بیاد ولی دیگه اکر میخاست بیاد تا الان اومده بود .شما بیشترین مدتی که قهر بودین چند روز بوده و چطور آشتی کردین .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی طول کشیده. چخبره 15 روز. ما تو یه خونه باشیم نهایت چهار روز. 

مادر سه فرزندم دوتا پسر یه دختر. تااینجای زندگی خوشیام ناچیز بود غمام فراوون. بگذره ببینیم چی میشه

قهر طولانی به شدت آسیب میزنه به زندگیتون،یه وقت از تراپیست بگیرید با هم برید حل کنید مشکلاتونو

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

منو نامزدم تا دوازده روز با همدیگه قهر بودیم زنگ میزد جواب نمی‌دادم تا بعدش آروم شدم جوابشو دادم تا آشتی کنیم

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎

شوهر من با اینکه ۹۹ درصد مواقع مقصره اصلا نمیاد جلو

بیشترین مدت قهرمون ۲۲روز بوده باز من رفتم جلو

چند روز پیش دعوا کردیم باز ولی اینبار دیگه کلا قیدشو زدم نمیخوام باهاش آشتی کنم ما خیلی مشکل داریم

نظر نمی‌دم چون همیشه هر چی گفتم بعدش بدتر سرم اومده ،ولی چه اشکال داره پیش قدم شو ولی غیر مستقیم با کارهات نشون بده ،انشاالله همین امشب رفع کدورت بشه لبتون خندون بشه دلتون شاد بشه ،

🥴امضام نمیاد