2777
2789
عنوان

گاهی دلم میخواد خانه دار باشم

284 بازدید | 38 پست

سلام عزیزای دلم

من از وقتی دانشجو بودم کار می‌کردم

و خب یک روزم بیکار نبودم

از وقتی اومدم سر زندگیم گاهی اوقات خیلی دلم میخواد خانه دار باشم

دوست دارم به زندگیم برسم حسابی ، غذاهای مشتی درست کنم و این کارایی که فرصت لازم داره

ولی خب همیشه مجبورم خونه رو سرسری تمیز نگه دارم و شام سریع درست کنم و...

تا حدی این حس تشدید شده که گاهی میگم برم ترک کار کنم

ولی خب اصلا نمیتونم تصور کنم که سر ماه پول نیاد به حسابم

و همیشه به این فکر میکنم اونایی که خانه دارن چجوری سر ماه که پول نمیاد به حسابشون میتونن زندگی کنن

دوستای عزیزم من کارشناس بیهوشی شاغل در مرکز جراحی زیبایی هستم، اگه سوال درمورد عمل های زیبایی داشتین روی من حساب کنین😍👩🏻‍⚕️

میگم خب تو الآن چون پول داری فکر میکنی اگر خونه باشی خیلی کارا میکنی

مثلا میگم کلاس یوگا برم و موسیقی و...

اگر پول نداشته باشی که خونه نشستن به چه دردت میخوره

دوستای عزیزم من کارشناس بیهوشی شاغل در مرکز جراحی زیبایی هستم، اگه سوال درمورد عمل های زیبایی داشتین روی من حساب کنین😍👩🏻‍⚕️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خانه دارم

سرماه هم‌همسرم‌مبلغ بالا میریزه حسابم

منم نمیتونم کار کنم‌بیرون

البته بیمار هستشاید سالم‌بودم‌کار می کردم

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

ولی از اونطرفم خب الآن مثلا پولشو دارم ولی اصلا وقتشو ندارم 

میشه گفت بصورت تمام وقت سرکارم و بصورت پاره وقت خونه 🙁

من مجردی شاغل بودمو پولدار خیلی خوب بود ولی وقت نداشتم. الان دیگه خانه‌دارم و وقتم با بچه میگذره شوهرم هم دستمو خالی نمیذاره دیگه عادت کردم

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

چون یه عمری فعالیت بیرون از خونه داشتی و پول تو حسابت بوده الان هم از نظر روحی هم مادی خیلی سخته بخوای کارتو ول کنی 

بنظرم از پولی که داری و زحمتی که میکشی استفاده کن بجاش کسی رو استخدام کن دو سه روز یه بار خونتو حسابی تمیز کنه و غذای خوب درست کنه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
خانه داری کسالت اوره وقتی شاغلین برنامه ریزی داری و از همه مهمتر اعتماد به نفس شما شاغلان بیشتره و پ ...

میتونم بپرسم شغل و‌درآمدتون‌چیه؟

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.