2777
2789
دوربین جلو که ملاک نیست من خودم با دوربین جلو شبیه خرزو خانم 😐 البته با دوربین عقب هم همچین مالی نی ...

کلا اون ک اره

ولی دوربین جلو دماغ😂😂😂 بعد سیبیلم دارم انگار

میشه برای حال دلم دعا کنین؟😢❤
کجا من رو دیدی؟😁آره من همونم که با زیباییم همه رو زخمی می کنم 😂

حالا دیگه 😆😆😆 چشم بصیرت میخاد ک از روی عکس پروفایلت خودتو میبینم 😄

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
 افرينچقدر خوب خوش به حالت 

عزیزمی آره خوب اعتماد به نفس خیلی خوبه من حتی با ظاهر خودم شوخی هم می کنم ولی نه جوری که طرف فکر کنه من احساس ضعف می کنم بلکه یه جوری که بدونه برام مهم نیست اون موضوع

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
عزیزمی آره خوب اعتماد به نفس خیلی خوبه من حتی با ظاهر خودم شوخی هم می کنم ولی نه جوری که طرف فکر کنه ...

اخه من شما رو شنیدم واقعا خ خوشگلی

اخه من شما رو شنیدم واقعا خ خوشگلی

نه بابا حتما یه مونای دیگه بوده اینجا مونا زیاد داریم آخه 😂

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
😂😂😍😍 الان این خودش نکته اموزشیه

میرم جلو آینه وامیستم وقتی ارایش کردمو میخایم بریم بیرون یقشو میکشم میارم کنارم ک رو برو آینه بشیم میگم تو آینه نگا کن نگا میکنه اینجوری  

میگم خووو عاخه مرد حسابی تو بگو چ کار خوبی از اول عمرت کردی ک من از تو پیشونیت در شدم دِ بگو عااخه ن اونم اینجوری نگا میکنه دوباره  منم عینکمو میزنم رو چشامو با لبخندی موذیانه ب راهم ادامه میدمو تو افق محو میشم😎😎😎😎😂😂😂😂😂😂😂😂😩

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
میرم جلو آینه وامیستم وقتی ارایش کردمو میخایم بریم بیرون یقشو میکشم میارم کنارم ک رو برو آینه بشیم م ...

مث من ....حالا همسرم ازم سره 😁😁😁راست میرم چپ میام میگم من چقدر بیوتیفولم😆😆😆

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
میرم جلو آینه وامیستم وقتی ارایش کردمو میخایم بریم بیرون یقشو میکشم میارم کنارم ک رو برو آینه بشیم م ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😍😍😍😍😍😍😍

مث من ....حالا همسرم ازم سره 😁😁😁راست میرم چپ میام میگم من چقدر بیوتیفولم😆😆😆

😂😂😂😂😂بخدا اینجوری خیلی خوبه هر چی بگی مرد همونو تو ذهنش میسازه از همسرش😀😀😀😀😀حالا هی چپ بری راست بری أه من چقد چاق شدم چرا اینجام چروک شده چرا اینجام سیاه شده چرا چشام کُتو شدن مرد تو دلش میگ مرده شورتو با این غر زدنات زنکه ی خِپل😂😂😂😂😂😂😂😲😲😲😲

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
😂😂😂😂😂بخدا اینجوری خیلی خوبه هر چی بگی مرد همونو تو ذهنش میسازه از همسرش😀😀😀😀😀حالا هی چپ بری ...

آفرین ...منم قبلا کم بود اعتماد به نفسم .اما یه چیز درست درمون تو نی نی سایت یاد گرفته باشم همینه که اعتماد به نفس داشته باشم .من خودمو باور کنم اونم باور میکنه

آفرین ...منم قبلا کم بود اعتماد به نفسم .اما یه چیز درست درمون تو نی نی سایت یاد گرفته باشم همینه که ...

دقیقا گل من😍😍😍

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😍😍😍😍😍😍😍

استاتر شماهم اعتماد به نفست کمه و هی به خودت تلقین میکنی .حتی قبل اینکه خواستگار بیاد فکر میکنی خوشش نمیاد اینطوری همش انرژی منفی میشه...با اعتماد به نفس باش باور کن تو نگاه اول تاثیر گذارتره

کاملا موافقم متاسفانه. البته تو ايران بدتره. از بچگي به جاي اينکه به اخلاقيات توجه کنيم به بچه دو سه ساله ميگيم چقدر خوشگلي. بچه هاي خوشگل تر رو بيشتر تحويل مي گيريم وهمين بچه ها با اين طرز فکرها بزرگ ميشن  و ظاهر بين .ولي نگاه کن زنهاي کشورهاي ديگه نه آرايش آنچناني مي کنن نه خودشون رو اينقدر به نمايش ميذارن همه جا.ديدم که ميگم. موقع رفتن به سرکار يه لباس ساده و موها دم اسبي بدون آرايش.آرايش و پوشش شيک فقط زمانهاي خاص. همين کاترين اشتون ظاهرش رو ببينيد اما همسر و موقعيت اجتماعيش هم ببينيد.

مهربانوی عزیز نمیگویم که میز آرایش نداشته باش، اما میگویم حداقل از میز تحریرت بزرگتر نباشد! نمیگویم لوازم آرایش نخر اما میگویم حداقل کتاب هم بخر.نمیگویم دل نبند، عاشق نشو و به خاطر عشقت فداکاری نکن، بلکه می گویم عاشق خوب کسی شو، به کسی دل ببند که این عشق را ، این صمیمیت روحانی راخوب بشناسد و بفهمد.نمیگویم هرماه موهایت را به روز رنگ نکن، اما یادت نرود دانش و سوادت را هم به روز کنی. نمیگویم کمد لباست پر از لباسهای متنوع نباشد می گویم کتابخانه ات بزرگتر باشد.نگذار هیچ ابزاری را مثل اسباب بازی دورت بریزند تا با انها سرگرم شوی و نفهمی در جهان چه میگذرد. اندیشه ات را نفروش