2777
2789
عنوان

خانم های کد بانو بیاید

216 بازدید | 20 پست

بیاید از هنراتون به منم یاد بدید میخوام کیک درست کنم فقط دو مدل بلدم زبرا و ساده شما چیا بلدید دستورشو بهم بدید مثل کی زعفرونی....😍

روزای خوب منتظرن...🧚🏻‍♀️✨

هویج گردو 

کیک باقلوا 

کیک سیب دارچین

کیک خیس

رول دارچینی 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین کیک اسفنجی معمولی رو درست کن. از فر که بیرون اوردی و کیکت سرد شد ،

یک سوم پیمانه شکر و بک پیمانه اب و دو قاشق غذاخوری گلاب و دو قاشق غذاخوری زعفرون و ۱ قاشق چایخوری پودر هل رو بزار روی گاز تا به جوش بیاد و شکر حل بشه، با خلال دندون کیکت رو چند تا سوراخ کن و از مواد این شربت بریز همه جای کیکت، و بزار کتار تا خنک بشه کاملا، بعد بزارش توی یخچال تا سرد بشه، بعد از قالب درش بیار و بزن بر بدن. این کیک مزه بهشتی داره و سیر نمیشی ازش . روش رو هم میتونی با پودر نارگیل و پسته و گل سرخ تزیین کتی . برای شب یلدا هم عالیه و هم مجلسی و شیک

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
دستور پخت جفتشو میگی

چرا که نه عزیزم

سه تا تخم مرغ برمیداری ی لیوان شکر هم میریزی با هم زن برقی انقد هم میزنی تا شکل خامه بشه بعد یه لیوان شیر و یه لیوانم روغن مایع میریزی بعد دو لیوان نیم آرد جدا الک میکنی سه بار باید الک کنی به قاشق مرباخوری وانیل و نصف قاشقم بکینگ پودر الک میکنی تو همون آرد. بعد تو سه مرحله میریزی توی همون تخم مرغت هربار که ریختی قشنگ هم میزنی تا یه دست بشه قلوله قلوله نشه تا اینجا کیک معمولی بود اگه خاستی زبرا باشه همین کارارو میکنی موادت که اماده شد آردو کلا ریختی هم زدی یه کاسه برمیداری یکم از موادت میریزی توش بهش پودر کاکائو اضافه میکنی هم میزنی تا یک دست بشه بعد قالبتو چرب میکنی یه قاشق از ساده یه قاشق از شکلاتیه تا تموم بشه همونجوری یکی درمیون میریزی میزاری توی حالا فر، کیک پز یا هرچی که داشتی🤗

هویج گردو کیک باقلوا کیک سیب دارچینکیک خیسرول دارچینی

رول دارچینی و کیک باقلوارو اگه بتونی دستورشو بهم بدی لطف بزرگی میکنی😍😁

همین کیک اسفنجی معمولی رو درست کن. از فر که بیرون اوردی و کیکت سرد شد ،یک سوم پیمانه شکر و بک پیمانه ...

میشه کیک خیس دیگه درسته؟😁

میشه کیک خیس دیگه درسته؟😁

کیک باقلوا میشه .

البته خیس هم میشه دیگه شربتشو بریزی 😂😂

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
رول دارچینی و کیک باقلوارو اگه بتونی دستورشو بهم بدی لطف بزرگی میکنی😍😁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

کیک باقلوا میشه .البته خیس هم میشه دیگه شربتشو بریزی 😂😂

عه جدی😂💔

مرسی ک ازت🤗❤️حتما امتحان میکنم میگم چون من کلا همین دو مدلو بلدم تاحالا مدلای دیگه درست نکردم زیاد سردرنمیارم