همین کیک اسفنجی معمولی رو درست کن. از فر که بیرون اوردی و کیکت سرد شد ،
یک سوم پیمانه شکر و بک پیمانه اب و دو قاشق غذاخوری گلاب و دو قاشق غذاخوری زعفرون و ۱ قاشق چایخوری پودر هل رو بزار روی گاز تا به جوش بیاد و شکر حل بشه، با خلال دندون کیکت رو چند تا سوراخ کن و از مواد این شربت بریز همه جای کیکت، و بزار کتار تا خنک بشه کاملا، بعد بزارش توی یخچال تا سرد بشه، بعد از قالب درش بیار و بزن بر بدن. این کیک مزه بهشتی داره و سیر نمیشی ازش . روش رو هم میتونی با پودر نارگیل و پسته و گل سرخ تزیین کتی . برای شب یلدا هم عالیه و هم مجلسی و شیک