2777
2789

خیلی فکر کردم که بعد لیسانس چه کنم

ادامه تحصیل

یادگیری حرفه

یا....

خلاصه با تمام مشورتای اینجا و فکرای خودم تصمیم گرفتم هدفمو بزارم معلمی

معلم بشم

یکی از نزدیکانم بشدت مخالف شغل دولتی هست

اما یک حرفی زد که باعث شد مردد بشم اینه که گفت واسه ازدواجت خوب نیس معلم بشی چون

پسرایی که فرصت  طلب و دنبال منافع هستن (منظورش بعضی از پسرای به قول معروف گداگشنه و تنبل که میخوان خرجی زن رو ندن) فقط دنبال زن معلمن گفت نمونش زیاد دیده میگن زن معلم بگیرم خرجا بالاس و...

میگفت اون موقع نمیدونی کی واقعا برای خودت میخواد کی برای حقوقت و پیشنهاد داد درسم ادامه بدم و فعلا کاره پاره وقت داشته باشم....

😐اینهمهه زن شاااغل که متاهلن یعنی شوهراشون فقط برا حقوقشون میخانشون 

بعدم من زنداداش خودم معلمه داداشم حتی هزارتومن از حقوقشم نمیگیره چون واقعا حق خودشه خودش داره زحمتشو میکشه 

همه که فرصت طلب نیستن عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکسی برای ازدواج معیاری داره 

بعضیا زن شاغل میخوان 

بعضیا زن خانه دار 

طبیعیه کسی ک وضعش توپ نیاز ب کار زن نداره 

کسی ک درامدش پایین خانومش باید کمکش کنه 

بنظرم بخاطر ازدواج و مردها هدفتو زیر پا نزار 

ب هدفت برس 

شرطت برا ازدواج این باشه که حقوق مال زنه و تمام خرج خونه رو دوش طرف باشه 

اینجوری طرف اگر بخوادت پات میمونه 

اگر دنبال حقوقت باشه با حرفت فرار میکنه 

😐اینهمهه زن شاااغل که متاهلن یعنی شوهراشون فقط برا حقوقشون میخانشون بعدم من زنداداش خودم معلمه دادا ...

البته دور از جون بردار شما

ولی فکر کنم راست میگه باخودشون میگن حداقل خرجای شخصی خودشو میده

و اینکه تو شغلای دیگه کمتره و بیشتر ادمای فرصت طلب دنبال معلمن چون کاری هست که نگران نیستن بعد نباشه از دست بدن یا نرن

هرکسی برای ازدواج معیاری داره بعضیا زن شاغل میخوان بعضیا زن خانه دار طبیعیه کسی ک وضعش توپ نیاز ب کا ...

روم نمیشه تو خواستگاری همچین مسئله ای رو مطرح کنم اون موقع فکر میکنه من پولکی ام

فکر نکنم کسی قبول کنه آخه باخودش بگه بره سرکار خسته بشه پولش رو هم نده

روم نمیشه تو خواستگاری همچین مسئله ای رو مطرح کنم اون موقع فکر میکنه من پولکی امفکر نکنم کسی قبول کن ...

چه ربطی داره میری سرکار خسته میشی که خرج شوهر کنی حقوق مال زنه 

هرکسی بخاطر حقوق بخواد بهم بزنه بزار بره 

کسی هم که بخوادت قبول میکنه که حقوق مال زن هست

چه ربطی داره میری سرکار خسته میشی که خرج شوهر کنی حقوق مال زنه هرکسی بخاطر حقوق بخواد بهم بزنه بزار ...

درسته

من تو یک تاپیکی اینجا میخوندم کاربرا نوشته بودن

زنی که میره سرکار خستگی هاشو برای شوهرش و بچه هاش میاره باید پولاش رو هم خرج کنه 

پس بنظرتون زشت نیس تو خواستگاریا به طرفم بگم من سرکار میرم حالا معلمی یاهر شغلی ....ولی درآمدم میخوام مال خودم باشه و تو زندگی خرج نکنم؟

درسته من تو یک تاپیکی اینجا میخوندم کاربرا نوشته بودنزنی که میره سرکار خستگی هاشو برای شوهرش و بچه ه ...

تو این حرف رو میزنی تا ببینی طرف مقابلت نیتش چی هست وگرنه کیه که بعد ازدواج خرج بچهاش نکنه در واقع حرفتو الکی میزنی برا امتحانش