2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فیبروز کردم ترمیم هم نرفت تا دوسال موند الان بعد دوسال کمر رنگ شده خیلی راضی بودم ولی اون آرایشگری ک برام زد رفته استرالیا😐😐من الان موندم چ گلی ب سرم بگیزم

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

یعنی میگید خوبع؟ مثل تاتو جاش نمیمونه؟

اگه عمیق بزنه میمونه ولی اگه سطحی بزنه نه بعداز یه مدت پاک میشه 

من پوستم چرب هست روزی که رفتم بزنم بهم گفت چقدر میخوای رو پوستت باشه گفتم یکسال همینم شد

پس خوبه من ابروهای ن تاج داره ن دم😐😐😐

خب برو بزن فیبروز قشنگ و طبیعی میشه البت بستگی ب سلیقه خودتت داره

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

مال منم ۹۰درصدش پاک شده خیلی راضی بودم ولی الان دیگه همسرم نمیزاره بزنم

چه بد منک تلفن زدم ب آرایشگر میگ شاید نشه فیبروز کنی باید ریمو کنم برات چون اولش رو من برات نزدم🙄