2777
2789
عنوان

یک فریم از زندگی یه شخص نا زیبا

1053 بازدید | 88 پست

به خاطر ظاهر و قیافه ام نتونستم تو مراسم دانشگاه شرکت کنم☺

_ نمیخوام هیچکس منو ببینه به زور تو کلاسا هم شرکت میکنم. میخوام نامرئی بشم.مثل یه روح زشت فقط برم و بیام. 

_ حتی زیباترین لباس ها هم تو تنم زشت میشه.قیافه ام زیبایی لباس رو می کشه .

_ تصمیم گرفتم به همه لبخند بزنم . ولی با گونه های برجسته دلقک مانند و لب پایینی مثل قورباغه.☺ حالا تصور کنید چطور میشه😀

_تو دانشگاه نمیتونم برم بوفه همه یجوری نگاه میکنن تو کلاس میشنم تنها ☺

_ با کسی نمیتونم حرف بزنم چون وقتی حرف میزنم دندان های کج و کوله ام دیده میشن😀

_همیشه میخوام مثل همه دختر خاله هام زیبا بودم . با صورت متناسب و زیبا  ظریف و چشم های درشت و پوست صاف و سفید. همشون هم شبیه همند. ولی من مثل یه چی ... هستم بینشون تو دورهمی های خانوادگی همه از زیباییک دختر خاله هام و دختر داییم تعریف میکنند منم فقط لبخند مسخره خودمو دارم😌😔😭  چی میشد مثل مامانم بور و زیبا باشم . یک درصد فقط آگه یک درصد به مادرم شبیه بودم  چی میشدخداجونم😭

_ نمیخوام برم بیرون هیچ عکسی از خودم نمگیرم . آرایش منو زشت ترم میکنم باید گریم بشم تا بلکه معمولی به نظر بیام.☺

* این بخشی از زندگی منه . فقط نیاید بگید زشت نداریم . زشت داریم اثباتش خودم با صورت نامتقارن . 

☆♡اگه صورت متناسب دارین که همه اعضا صورتتان سر جاشه برین خدارو شکر کنین  هزار بار شکر کنین.☆♡

ᶻ 𝗓 𐰁 .ᐟ/ᐠ > ˕ <マ

اشتباه میکنی 🚶

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتماد به نفستو خوشگل کن

تو آفریده خدایی این معیار های زیبایی چه کسی تعین میکنه آخه

هرکسی یجوره دندون کج و کله مهم نیست دندون تمیز مهمه

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

اگه‌فکر‌میکنی‌زشتی

به خانواده بگو

عمل  کنن صورتتو

به‌رشتی‌نانسی عجرم‌که‌نیستی

که‌کوبوند

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

نقص در ظاهر، طبیعی و عمومی هست.

با خودتون مهربونتر باشید. 

خمر دنیا با خمار و گل به خار آمیختست ... نوش می‌خواهی هلا! گر پای داری نیش را                                                                                        ** اگر جواب ندادم، ببخشید؛ احتمالا چون حرف‌ها اون‌قدر نامربوط یا خارج از چهارچوب من بوده که حوصله‌ی جواب دادن نداشتم.**