2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه کوچیک دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 27 پست
نه اصلا بچه ام میرم خرید بلند می‌کنه من بیشتر نمی‌زارم بچه ای هنوز کمر سفت نکردن که ولی میگم برو با ...

تو رو خدا راست میگی الان که میبینمش تو دلم میگم خاک تو سرت با مادری کردنت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا راست میگی الان که میبینمش تو دلم میگم خاک تو سرت با مادری کردنت

وااا چرا بزار مسولیت بپذیره  خوبه ولی سن اش کمه تو برو باهاش بزار یاد بگیره خوبه که منم بچه ام تو کارها کمکم می‌کنه بخدا خوبه که آینده واسه خودشون زندگیشون تا آخر عمر پیششون نیستیم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

وااا چرا بزار مسولیت بپذیره خوبه ولی سن اش کمه تو برو باهاش بزار یاد بگیره خوبه که منم بچه ام تو کا ...

اخه میگم نکنه سنگین یوده براش یه۳ ۴ تا پله هم داریم نفس نفس میزد میگم خدای نکرده بهش فشار نیومده باشه

اخه میگم نکنه سنگین یوده براش یه۳ ۴ تا پله هم داریم نفس نفس میزد میگم خدای نکرده بهش فشار نیومده باش ...

نه فشارنیومده عزیزم نگران نباش چیزی نشده آروم باش بخدا احساس میکنم قلبت داره تند میزنه چرا

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

عذاب وجدان رهام نمیکنه فکر اینکه چه مادر بدی بودم براش

نه چرا بچه اس دیگه اروم باش توروخدا ی آب بخور ول کن قرار همیشه بفرستیش مگه 

نه فشارنیومده عزیزم نگران نباش چیزی نشده آروم باش بخدا احساس میکنم قلبت داره تند میزنه چرا

بخدا اصلا فکرشو نمیکردم که سنگین باشه خوب که اومد تو از پله ها اومد بالا نفس نفس شو که دیدم فهمیدم کار اشتباهی کردم آخه دوتا نوشابه تقریبا میشه ۳ کیلو بچم ۱۸ ۱۹ کیلویه

بخدا اصلا فکرشو نمیکردم که سنگین باشه خوب که اومد تو از پله ها اومد بالا نفس نفس شو که دیدم فهمیدم ک ...

الهی مادر از جنس چیه معلوم نیس اشکال ندارد