پسره من خیلی انرژیش بالاست و لجبازیه زیادی داره تقریبا معلمش میگه همه چی خوبه ولی حرف گوش نمیده حالا یه جا معرفی کرده برا بازی درمانی آیا فایده داره؟یا تو خونه خودم باهاش بازی کنم ؟بیشتر حرف گوش ندادن هاش به خاطره اینه که تخلیه نمیشه داداشمم همینطور بود ولی اونموقع از صبح تا شب بیرون بود تخلیه میشد دلم نمیخواد بفرستمش بازی درمانی به نظرم این کارا الکیه و تاثیری نداره کسی تجربه داره؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببریدش چند جلسه بعد متوجه میشید که موثر بوده یا نه
بچه ها گاهی از جو تکراری خونه خسته میشن مثل خودمون
نیازه با محیط های جدید و پر تنوع اشنا بشن برای تخلیه انرژی
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
حالا یه چند جلسه بفرست اگه واقعا هیچ تاثیری نداشت بعد تصمیم بگیر ولی خوب اونا درسشو خونده طبیعتا میدونن از کجا و چجوری شروع کنن تا به جواب برسن بعدشم الان سنش کمه کمکش کنید خیلی بهتره تا سنش بره بالا وزورتون نرسه و به راههای بدو اشتباه کشیده بشه
ببریدش چند جلسه بعد متوجه میشید که موثر بوده یا نه بچه ها گاهی از جو تکراری خونه خسته میشن مثل خودمو ...
نامردا نمیگن چه بازی هست خودمون انجام بدیم میگن باید بیاریش ما بازی کنیم باهاش نمیدونم این دیگه چیه جدیدا مد شده میترسم اعتماد به نفسش پایین بیاد فک کنه مشکلی هست که داره میره این کلاسارو
نامردا نمیگن چه بازی هست خودمون انجام بدیم میگن باید بیاریش ما بازی کنیم باهاش نمیدونم این دیگه چیه ...
خب چرا باید اموزششون در اختیار والدین قرار بدند
کاسبیشون تعطیل میشه که
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
خب چرا باید اموزششون در اختیار والدین قرار بدند کاسبیشون تعطیل میشه که
دیگه خیلی کاسبیه اخه جلسه ای پونصد تومن چه خبره هر جلسه چهل و پنج دقیقه اخه تو چهل و پنج دقیقه میخوان چکار کنن!میفرستمش چند جلسه ولی بعید میدونم تاثیری داشته باشه