2777
2789

خواهشا اگر کسی روانشناس یا متخصص مغز و اعصاب مراجعه کرده برا بیش فعالی شب ادراری و عدم تمرکز و توجه برای کودک و راضی بوده معرفی کنه

خیلی متاصلم

پسرم ۷ سال و نیم هست ،عدم تمرکز داره و خیلی زود حواسش پرت میشه،حوصله انجام دادن تکالیف و نقاشی و بازی فکری و این جور چیزا نداره ،برا مشق نوشتن همیشه درگیریم گریه میکنه و میگه نمیخوام بنویسم،معلم میگه خیلی باهوشه ولی موقع درس دادن نمیتونه پشت میز بشینه و حرکت میکنه،حتی موقع غذا خوردن نمیتونه آروم پای سفره بشینه ،خیلی خیلی ایراد گیر و بهونه گیر هست،شب ادراری هم داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیزی بگم. اگر واقعا مشکل بچه تون حاد هست ببرش دکتر. اگر قابل تحمل هست هیچ وقت نبرش. باهاش بازی کن و بزار بدونه دوسش داری. بهش خوش بگذره کم کم اون بیش فعالی تخلیه میشه. من پسر دایی تقریبا همین جوری بود و باید دارو مصرف می‌کرد اما زندایی آن با اذیت هاش ساخت به نظر کار خوبی کرد. الآنم اهل درس نیست . خب قرار نیست همه درس بخونن. سعی کن با مشاور و روانشناسی پیش بری تا با دارو و دکتر.

پسر من الان دانشجو هست اندازه پسر شما بود دندان قورچه شب ادراری و ایراد گیر و بداخلاق بود همه را اذیت میکرد فقط و فقط درس اش خوب بود عالی بود یعنی . تمرکزش عالی بود . سال آخر دبیرستان افت تحصیلی شدید کرد از استرس کنکور اعصابش بههم ریخت . ایه ساله روان شناس و دکتر میبرم  از بچگی اش که میگم .دکترها میگند بیش فعال بوده منتها چون تمرکز داشته متوجه نشدید . الان خیلی مشکل ساز شده برامون هر روز یه پروژه داریم مسایل بلوغ و مشکلات جنسی و هزاران مشکل دیگه بهش اضافه شده . بهترین کار را میکنید از الان به فکر درمان اش هستید

خدایا شکرت

پسر من الان دانشجو هست اندازه پسر شما بود دندان قورچه شب ادراری و ایراد گیر و بداخلاق بود همه را اذی ...

بخدا از همین چیزاش میترسم،علائم پسرتون تو بچگی بیشتر میگید چی بود؟ خدا خیرتون بده

الان مشکلش چیه؟ اگر برمیگشتید عقب دنبال درمان دارویی میرفتید؟

بچه شمارو اگر یه روانشناس درست حسابی کودک دیده و گفته ببر متخصص مغز و اعصاب باز یه حرفی!!

اگر نه خودت همینطوری مستقیم میخوای ببری کارت اشتباهه

چون تا بری جلوت یه کیسه قرص میذارن و کار روانپزشک اون بخش روان درمانیش نیست

اول از همه یه روانشناس کودک خیلیییی خوب پیدا کن

مشکل شب ادراریشو حل کنه

برای عدم تمرکزش ارجا به یه کاردرمانی درست حسابی

تمرین کنه

کاردرمانی و روانشناس رو با هم باید بره یه مدت

اوضاع خیلییی بهتر میشه

امیدوارم این نقشه راهی ک بهت گفتمو بری

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥