2777
2789
عنوان

تنگی نفس بچه

161 بازدید | 14 پست

تو رو خدا کمکم کنید

پسرم تنگی نفس داره. پنج سالشه... از پارسال بعد از یه سرماخوردگی تنگی نفس و سرفه و خس خس سینه ش شروع شد. تا بیست روز پیش دارو و اسپری مصرف میکرد. بردمش پیش دکتر بیست روز پیش گفت مشکلی نییت و داروهاش رو قطع کرد. حالا دوباره از بعد از ظهر مثل چند ماه پیش نفسش نمیاد. کاش نبودم و اینجوری نمیدیدمش. دکترم بردمش امروز ولی چیزی نگفت. دارو کتوتیفن داد با مونته لوکاست. تا بیست روز پیش هم همشونو میخورد... مگه دکتر نگفت خوب شده پس چرا اینجوری شده؟

تهرانی؟؟،

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

خواهر زادم اینجوریه ولی اون الرژی فصلی داره

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عامل آلرژن توی خونه نداری ؟گاهی حتی پرز پتو هم حساسیت زاست

اخه نمیشه که پتو و لباس و مبل و عروسک و فرش و....چجوری اینا رو عوض کنم یا حذف کنم از زندگی؟ بعدم آخه خوب بود .... چرا حساسیت زا ها به ریه میزنن؟ 

مهربونم این هارا که مینویسم رعایت کن خیلی بهتر میشه 

آسم کودکان با دوری از آلرژن خوب میشه 

گلو گیاه و حیوان خونگی نداشته باش

جایی که پسرت هست فرش نذار

پتوی پشم شیشه و یا لحاف قدیمی واسش استفاده کن 

هز سه هفته یکبار با اب ۶۰ درجه ملحفه های خونه را بشور 

استرس واسش بده ، جو خونه متشنج نباشه 

هوای سرد حالش را میتونه بدتر کنه 

اسپری و عطر استفاده نکنید 

بوی رنگ بهش نخوره 

حواست باشه عفونت تنفسی نگیره تا جایی که میشه 

ایتامینوفن و آسپرین و ایبوپروفن واسش خوب نیست