2777
2789
عنوان

کسی هست بچش سرفه های الرژیک کنه هربار بعد سرماخوردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 32 پست
۱۰ سالشه اخه تا الان اینجوری نبود هروقت سرما میخورد یک هفته ای خوب میشد چطور الان دوماهه یهو الرژی گ ...

دقیقا دختره منم دو ساله اینطور شده...منم در عجبم یعنی مگه میشه این همه بچه یهو آلرژی دار بشن 🤷‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم .دختره من...دقیقا الان جالت رو درک میکنم .پارسال پیش دبستانی بود اینطوری شد بعد سرماخوردگی ...

یعنی دکترا میگفتن گلوش چرک نداره و سرفه هاش از الرژی هست؟؟؟و شما انتی بیوتیک دادی خوب شد؟

الان دقیقا شرایط من همینه 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

دیگه طاقت شنیدن سرفه ندارم مادر بودن خیلی سخته همش گریه می کنمممکنه لوزه داشته باشه و دکتر تشخیص ندا ...

عزیزم من لوزهاش رو هم عمل کردم ولی رو سرفه تاثیر نداشت...فقط گلو درد کم میشه

[QUOTE=363831671]۱۰ سالشه اخه تا الان اینجوری نبود هروقت سرما میخورد یک هفته ای خوب میشد چطور الان دوماهه یهو الرژی گ ...[/QUOTE

پسر منم از دو سال پیش با هر سرماخوردگی ۱ماه سرفه میکرد

بردمش فوق تخصص آلرژی دقیقا همین داروهای شما رو داد فعلا خوبه

گفت داروش تموم شد دوباره بیار

داروهای آلرژی رو نباید سرخود قطع کنی داروها تموم که شد باید دوباره ببری احتمالا نوع یا دوزش رو تغییر بده

یعنی دکترا میگفتن گلوش چرک نداره و سرفه هاش از الرژی هست؟؟؟و شما انتی بیوتیک دادی خوب شد؟الان دقیقا ...

نه که بگن چرک نداره....میگفتن آلرژی همراه بیماری...ولی خب آنتی بیوتیک ها انگار ضعیف بودن تاثیر نداشتن...دیگه به جایی رسیدم که مجبور شدم سر خود دارو رو به جای یه شیشه دو شیشه پشت سر هم بدم..امسال هم که وزنش ۳۲شده اصلا دیگه تاثیر نکرد.دیگه آموکسی کلاو دادم دو سوم بعد خوب شد خداروشکر 

اسی الان همه همینطوری شدن اصلا معلوم نیست از چیه 

ریه ها همه حساس سرفه و الرژی و حساسیت و سرفه 

من ک دوهفتس دارم خفه میشم از گلو درد و سرفه دکتر هم میگه چرک نداره آلرژی و حساسیته 

ولی از دیشب دارم شربت فکسوفنادین میخورم خیلی بهتر شدم اسپری هم میزنم تو فکرمه برم آموکسی کلاو بخرم سرخود بخورم چون دخترم همینطوری بود دوتا دکتر انتی بیوتیک ندادن یکی دیگه بردم اموکسی ۶۲۵ داد ده روز‌خورد خوب شد

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

نه که بگن چرک نداره....میگفتن آلرژی همراه بیماری...ولی خب آنتی بیوتیک ها انگار ضعیف بودن تاثیر نداشت ...

دختر منم باهمین اموکسی ۶۲۵ خوب شد دو هفته خورد..