2777
2789
عنوان

سلام بچه ها

80 بازدید | 14 پست

من همونی ام که چهار پنج روز پیش با شوهرم بخاطر اینستاگرام دعوا کرده بودم همون روز رفتم خونه بابام تا امروز هم بهم زنگ نمیزد عصر اومد دخترمو از مامانم گرفت برد فکر میکرد منت کشی میکنم میرم بعدش پدرش زنگ زد با بابام حرف زد  گفت خواهشا عروسمو بردار بیار خونه بابامم بهش گفت عروستو هر کی آورده اینجا خودش میاد میبره منم گفتم تا پسرتو آدم نکنی من پامو تو اون خونه نمیذارم دو ساعت بعدش بچه اذیت میکنه شوهرم برداشته آورده در خونه بابام بهش گفتم برده بودی نگهش میداشتی گفت خجالت نمیکشی  منم گفتم نه برو فکراتو بکن اگه تونستی بعضی عادتهاتو ترک کنی فردا بیا دنبالم اگه نتونستی طلاق میخوام

عشق من همسرم ودختر گلم

خب مشخصه لج میکنه .. چون بهش دستوردادی!

وحرف خوبی هم نزدی!گفتی طلاق... 100%نتیجه نمیدده 

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت مردی رو اجبارش نکن حتی اگ اون مرد معتاد ههم باشه وقتی دستورمیدی واجبارمیکنی 100%به کارش. ادامه میده وبدترمیشه

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
خب مشخصه لج میکنه .. چون بهش دستوردادی! وحرف خوبی هم نزدی!گفتی طلاق... 100%نتیجه نمیدده 

آخه اینجوری نگم  پرروتر میشه تا حالا صد بار دعوا داشتیم ولی نمیذاشتم کسی باخبر بشه ولی ایندفعه دیگه جونم به لبم رسیده بود

عشق من همسرم ودختر گلم
آخه اینجوری نگم  پرروتر میشه تا حالا صد بار دعوا داشتیم ولی نمیذاشتم کسی باخبر بشه ولی ایندفعه ...

😊😊😊 من خیلی ازت خوشم اومد تمام مدت تو نی نی سایت دنبال یکی عین شما بودم . عشق خودمی 

تو به تحریک فلک فتنه دوران منی . من به تصدیق نظر محو تماشای توام
آخه اینجوری نگم  پرروتر میشه تا حالا صد بار دعوا داشتیم ولی نمیذاشتم کسی باخبر بشه ولی ایندفعه ...

خوددانی .. ولی پرونمیشه .. اگ یجوردک میکفتی بهتربود ..

اینجوری زندگیت وخراب کردی.. 

😊😊😊 من خیلی ازت خوشم اومد تمام مدت تو نی نی سایت دنبال یکی عین شما بودم . عشق خودمی 

بخدا دیگه مغزم کار نمیکنه خستم کرده به همه چی گیر میده اونروز دخترم تب کرده بود میگفت تقصیر توئه

عشق من همسرم ودختر گلم
خوددانی .. ولی پرونمیشه .. اگ یجوردک میکفتی بهتربود .. اینجوری زندگیت وخراب کردی.. 

عزیزم همه راهها رو امتحان کردم دیدم جواب نمیده به تهدید متوسل شدم

عشق من همسرم ودختر گلم
بخدا دیگه مغزم کار نمیکنه خستم کرده به همه چی گیر میده اونروز دخترم تب کرده بود میگفت تقصیر توئه

حقش بود بچه رو میدادی دستش میرفتی مسافرت میگفتی حالا تو نگهش دار من یاد بگیرم

تو به تحریک فلک فتنه دوران منی . من به تصدیق نظر محو تماشای توام