2777
2789
عنوان

واکسن

46 بازدید | 4 پست

بچم واکسن چهارماهگی زده امروز ، تبش تا ۳۷.۶ بالاتر نرفته ولی انقد از تب میترسم که نمیتونم بخوابم. هر نیم ساعت تبشو چک میکنم با ساعت مینویسم که اگه مشکلی پیش اومد برم دکتر نشون بدم. حتی ساعت شیر ، حجم شیر ، ساعت قطرشو مینویسم. حس میکنم خیلی حساس شدم رو موضوع واکسن 

بگین که شما هم تا ۲۴ساعت حداقل همینقد حساسین و تنها نیستم🥲

خیلی خوبه که مراقبشی 

اما این جوری میشه حساسیت زیاد و خودت اذیت میشی

تب واکسن خیلی بالا و خطرناک نمی‌شه مگر اینکه کوچولو حساسیت داشته باشه به واکسن یا از قبل مریض بوده باشه و واکسن بزنه

خیلی خوبه که مراقبشی اما این جوری میشه حساسیت زیاد و خودت اذیت میشیتب واکسن خیلی بالا و خطرناک نمی‌ش ...

واکسن دوماهگی مشکلی پیش نیومد یعنی اینم مثل همونه؟ از کجا بفهمم مریض بوده؟ چرا من نمیدونم بچه مریض چه شکلیه 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واکسن دوماهگی مشکلی پیش نیومد یعنی اینم مثل همونه؟ از کجا بفهمم مریض بوده؟ چرا من نمیدونم بچه مریض چ ...

مریض باشه خدایی نکرده آبریزش بینی داره، صدای گریه‌اش فرق میکنه و احتمالا تب میکنه بدنش گرم میشه و بی حوصله و کم اشتها میشه دوره چشماش قرمز میشه 

نگران نباش کاملا مشخص میشه اگر مریض باشه