2777
2789
عنوان

چرا اینجوری کرد

72 بازدید | 6 پست

بهش زنگ زدم خوب حرف میزد 

گفتم چیا بخره گفت باشه 

اومد خونه دستش خریدای خونه بود .شیرینی هم خریده بود شیرینی مربایی چندباری گفته بودم میحام خریده بود امشبم خریده بود دو جعبه یکی مربایی یکی زبون 

نمی‌دونم چرا حال نداشت فقط 

یک جورایی تو قیافه بود 

همش میگفت حوصله ندارم برو اونطرف 

جوابمو به زور میداد 

به بچه هم میگف حوصله ندارم 

با گوشیش بازی میکرد 

فقط از راه اومد گفت سریع شام بیار منم آوردم بعد خورد موقع شامم مثل بیشتر وقتها بازی با گوشی 

گفتم موقع شام باید کنارهم باشیم گوشیاکنارباشه بچه نگاه می‌کنه فورا گفت حوصله ندارم ولی کن 

غذامم کامل خورد 

بعدشم خابید اخرشب گفت فردا فلان ساعت بیدارم کن 

با بچه هم کمی. حرف زد بعد خابید 

نمی‌دونم موقع شام ضابخونه زنگ زد قبض آب پونصد شده اخطار خورده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما بخاطر فشار و سختیه زندگیه....

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

شاید خسته بوده شاید بی پوله شاید مشکلی سر کارش پیش اومده

مردها اغلب دوست،ندارند حرف بزنن برعکس ما،زنها دوست دارن انقدر تنها باشن و حرف نزنن ک اون مشکل حل بشه

توام ب دل نگیر خیلی اوضاع اقتصادی بد شده و مردها اذیتن درکش کن و باهاش خوب باش 

شاید خسته بوده شاید بی پوله شاید مشکلی سر کارش پیش اومدهمردها اغلب دوست،ندارند حرف بزنن برعکس ما،زنه ...

باشه گلم 

صبح بلند شدم برای شیر گرم کردم 

حرف میزد اگه از من ناراحت بود که سرسنگین بوددیگه 

جوابم نمی‌داد 

شاید خسته بوده شاید بی پوله شاید مشکلی سر کارش پیش اومدهمردها اغلب دوست،ندارند حرف بزنن برعکس ما،زنه ...

باشه گلم 

صبح بلند شدم برای شیر گرم کردم 

حرف میزد اگه از من ناراحت بود که سرسنگین بوددیگه 

جوابم نمی‌داد