2777
2789

اره خیلی

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من طبق تجربه ی خودم میگم

هرچی سعی کنید غرورتون رو حفظ کنید و خودتونو سرسنگین بگیرید مرد بیشتر طرفتون میاد چون جنس مرد طوریه که یچیز وقتی براش جذابیت داره که نتونه زیاد ب اون چیز دسترسی پیدا کنه و تا زمانی ک درموردتون کنجکاو بمونه دنبالتون میاد 

امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 لطفا درخواست ندین قبول نمیکنم❌
اگ تا الان خیلی خراب کرده باشم باز میتونم درستش کنم یا ن

بله ماهی رو هروقت از آب بگیرید تازه اس چرا نتونید؟ اتفاقا خوبه که متوجه اشتباهتون شدین یجاهایی باید سیاست ب خرج داد ولی نه زیاد 

امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 لطفا درخواست ندین قبول نمیکنم❌
بی نهایت من خودم مشکل شما رو داشتم تو همون نامزدی فهمیدم الان اون همش دنبال منه محبت باید به حا باشه ...

خب بنظرتون من باید چیکار کنم چ رفتاری داشته باشم تو تاپیک قبلم هم گفتم چی شده

خب بنظرتون من باید چیکار کنم چ رفتاری داشته باشم تو تاپیک قبلم هم گفتم چی شده

خوندم 

نظرم اینه به خودت برس اینستا چند تا عکس بیرون رفتن بزار ولی قبلش بهش نگو با این متن های انگیزشی و کلا دنبال تلافی کردن نباش 

درست میشه یه ذره هوا برش داشته از محبت 

زیادم دیگ به پاش نیفت حتی بعد از اینکه خیلی خوب شد