2777
2789
عنوان

ختنه ی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 25 پست
پسر من الان هفت ماهشه سه ماهگی ختنه کردم با روش حلقه  اونم خیلی کم تووی پوشکش خونابه بود چیزی ...

مرسی عزیزم 

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پسرمو چهار ماهگی با جراحی ختنه کردم خدایی خیلی خوب بود دکترشم کارش عالی بود دستش سبک بود تازه من مطب نبردم یه کلینیک عمومی بردم

مهم اینه که دکتر خوب باشه و بچه خوش زخم

اما توصیه ام اینه که همون یک تا دو ماهگی ختنه کنین چون بچه زیاد تحرک نداره

پسر من وارونه میشد و خیلی شیطنت میکرد یکم اذیت شدم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من پسرمو چهار ماهگی با جراحی ختنه کردم خدایی خیلی خوب بود دکترشم کارش عالی بود دستش سبک بود تازه من ...

پسرمن یک ماهشه ولی انقدر پاهاشو میکوبه اونم سفت میکنه پاهاشونمیتونم خمش کنم 

پسرمن یک ماهشه ولی انقدر پاهاشو میکوبه اونم سفت میکنه پاهاشونمیتونم خمش کنم 

پسر منم از همون اول خیلی تحرک داشت. سخت ترین قسمت و بدترین قسمت بچه داری همینه به نظرم خداروشکر که تموم شد

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

پسر منم از همون اول خیلی تحرک داشت. سخت ترین قسمت و بدترین قسمت بچه داری همینه به نظرم خداروشکر که ت ...

خداروشکر خداکنه مال منم به خوبی تموم بشه

خداروشکر خداکنه مال منم به خوبی تموم بشه

تموم میشه بعدشم هیچی از سختیش یادت نمیمونه. انقدر شیرین میشه روز به روز که میگی تمام سختیا فدای یه تار موش

تموم میشه بعدشم هیچی از سختیش یادت نمیمونه. انقدر شیرین میشه روز به روز که میگی تمام سختیا فدای یه ت ...

آره واقعا سختیای حاملگیم نیست مگه یادم رفته دلم تنگ شده بررا حاملگی😉😉😉

ایشالا سالم باشه گل پسرت