2777
2789

۱۹ سالشه

اما داره درس میخونه.کار میکنه.زبان میخونه.ورزش میکنه.ساز میزنه.

رفتاراشم محترمانه و باشعورانه بود

چهرشم خوب نیس اما خب حالا اون مهم نیس

اما مشکلم سنشه.اخه من چ رابطه بلند مدتی ک تهش ب ازدواح ختم بشه میتونم باهلش داشتع باشم

اینارم میکم بهش .میگه خب زمان میگذره بزرگترمیشیم

شما بودید چیکار میکردید

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

خودت چندسالته

۲۰

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سربازی رفته؟؟

نه

من ازشوهرم دوسال بزرگترم ولی ریزه میزمصدبار به عقب برمیگشت بازم انتخابش میکردممجردی از مردی که ازم ک ...

چقدر عالی، چندسالگی باهم آشنا شدید؟

بالای ۳۰ بودی طرف کوچیکتر بود یه چیزی. ۲۰ سالته با کوچیکتر میخای باشی.‌پسره بزرگتر از دختره هست مغز ...

دقیقا خودمم همین مشکلمه.تو رفتاراش ک چیزی نشون نداده ک نفهمه یا خام

اما انکار نمیتونم بهش تکیه کنم