2777
2789

دوستان میشه ی فیلم خوب در ژانر تخیلی و هیجانی و ماجراجویی معرفی کنید که سریال طولانی نباشه 

مث دونده هزارتو 

یا گرگ و میش 

یا سریال ۱۰۰ 

یا هری پاتر 

یا ونزدی 

فیلم های در سبک اتفاقات هیجان انگیز

مثلا فیلم میان ستاره ایی که خیلیا تعریفشو کردن برای من معمولی ی فیلمی که خوب بشه باهاش ارتباط گرفت و با معنی باشه ن اینک نا مشخص و اینک‌ قدیمی پیچیده نباشه مثلا سریال اتفاق عجیب برام خیلی چرت بود جذبم نکرد اصلا 

ممنون میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجیبه ونزدی جذبت کرده استرنجر نه

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

دقیقا همه فیلمایی که دیدی منم دیدم

سینمایی دلبر زیبا عالیه من تااخر گریه کردم

فیلم پزشکی قانونی بابازی زیبای ویکرانت مسی تااخر فیلم مغزت سوت میکشه از سطح معمایی وجناییش

سریال میبینی ؟؟ From ببین ۳ فصل

از همون اول جذب میکنه انقد فیلم دیدم تهش چرت بود چشام اذیت شد گفتم ی فیلم خوب ببینم یکم حالم خوب بشه 

مرسی عزیزم اره اگ خوب باشه مث کدوم فیلمه

از همون اول جذب میکنه انقد فیلم دیدم تهش چرت بود چشام اذیت شد گفتم ی فیلم خوب ببینم یکم حالم خوب بشه ...

فیلمش درباره یه جنگلی هست که مردم دیگه نمیتونن ازش بیان بیرون وقتی میرن داخلش یعنی دور که میزنن برمیگردن نقطه اول و شبا موجوداتی که خودشو به شکل عزیزانشون درآورن میان پشت در تا وسوسه شون کنن و ... 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤