2777
2789

مشکلمون اینه به جای اینکه مردم رو بزاریم کنار دین دین رو میزاریم کنار مردم این یعنی چی اگه فلان کس با هر لباسی اگر خطا کرد اون فرد خرابه دین خراب نیست دین با خوشی و پول و ...نیومده که با سختی وبی پولی و حتی بی اعتقادی و بی مسولیتی یه سری کار به دست از بین بره

اگه اینجور بود مردم فل سط ین تو زیر اون همه بمب دین و حجابشون رو کنار میزاشتن خدا لعنت کنه هرکی رو که خیانت میکنه تو هر جایگاهی که هست

مشکلمون اینه به جای اینکه مردم رو بزاریم کنار دین دین رو میزاریم کنار مردم این یعنی چی اگه فلان کس ب ...

همه مردم اون قدر عاقل نیستن که عملکرد حاکمان پرازخطا رو به حساب دین نزارن و البته تبلیغ هر چیزی هر گاه افراطی باشه میشه ضد تبلیغ ..‌‌البته که از اسلام دیگه جز نام باقی نمونده در این کشور ولی متاسفانه حکومت اخلاق رو هم از بین برده و مردم تمام این بی اخلاقی ها رو هم از چشم دین میبینن ..‌. چون نماینده های دین دروغ میگن دزدی میکنن ..‌‌بله درسته منم می‌دونم که هر عیب که میبینیم به قول شاعر از مسلمانی ماس نه دین  

امید آخرین چیزیست که میمیرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برو سایت شاپینو تو دست بندی لباس کودک‌ : برای تاپیک جدیدی که گذاشتی و پاک کردی

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

عزیزم برو سایت شاپینو تو دست بندی لباس کودک‌ : برای تاپیک جدیدی که گذاشتی و پاک کردی

مرسی عزیزم...دیدم کسی نظر نداد پاک کردم ...سپاس از وقتی که گذاشتید دوست عزیز 

امید آخرین چیزیست که میمیرد
مرسی عزیزم...دیدم کسی نظر نداد پاک کردم ...سپاس از وقتی که گذاشتید دوست عزیز

فدات شم 💘

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻