2777
2789
از بین گزینه هاتون همون لباس شدنیه فکر کنم ...بقیه رو داره

اگه اهل ورزش هست میتونید ست لباس ورزشی بگیرید مثلا اگه فوتبال دوست داره همراه لباس ورزشی کنارش توپ فوتبال بخرید .

یا لوازم ورزشی

اگه پی اس فایو اینا داره میتونید بازی مخصوصش رو بخرید و هدیه بدید

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

مثلا چقدر؟

ششصد هفتصد ...والا دوست داشتم بیشتر میدادم ولی قدرت مالیم محدوده 😬 وگرنه یه شام خیلی مفصل رستوران میده بهمون ..خدایی همین ششصد هم زشته

امید آخرین چیزیست که میمیرد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه اهل ورزش هست میتونید ست لباس ورزشی بگیرید مثلا اگه فوتبال دوست داره همراه لباس ورزشی کنارش توپ ف ...

نه ps اجازه ندادن داشته باشه هنوز وگرنه بقول شما خیلی بازی گزینه خوبیه ...ورزش هم بسکتبال می‌ره خودش همه چیزش کامله ازلباس و توپو اینا

ست هودی و شلوار یا دورس و شلوارکفشکتابکوله پشتیشال و کلاه برا زمستون

میدونید اشکال از تفاوت قدرت مالی هامونه ... من توانم خرید کفش هفتصدیه ولی اون بچه کفش برند میپوشه حالا من بخوام کفش بخرم یه چیزی میتونم بخرم که اون نمیپوشه ... اصلا موندم چی بخرم ....خیلی سخت شده

چراغ مطالعه هم بنظرم اگه فانتزی بخری خوب باشه البته بچه های الان زیاد به این چیزا اهمیت نمیدن

اصلا اهمیت نمیدن ....دختر خودم از مدرسه اومده میگه یه چیز عجیب بگم مامان باورت میشه یه هم کلاسی هامون ازدرس خوندن خوشش میاد ؟