2777
2789
حتما سزلرین کن من بچه اولم ۳۷۰۰بود کلی اذیت شدم ی دکتر بود کلی دعوام کرد گفت ۳۷۰۰واسه بچه اول زیاد ب ...

خیر ندیده ها سز نمیکنن برایه انتخابیم میرم خصوصی ولی باید ۲ روز درد طبیعیو بکشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂کی گفته‌‌. دو روزه تو همین سایت کاربر انه فکنم ۴ ۵ روز بستری بود بیمارستان تاپیکشم دربازدید بستگی ...

واسه بخیه طبیعی درد نداره اگه خوب مراقبت بشی ولی واقعا درد طبیعی سخت مخصوصا اگه بچت درشت باشه حتا نیم ساعتم باشه زیاااد 

عزیزم نمیشه بگی ۱روز من واسه پسرم ۲ساعت درد کشبدم ولی مردم و زنده شدم بعدشم هیجیم نبود ولی همون ۲ساع ...

دست خودمون نیست در هر صورت باید دو روز درد طبیعیو بکشیم من دیروز رفتم ۶ بار معاینه شدم جرمممم دادن اومدم خونه دیگ نمیرم 🤣گذاشتم دردم بگیره تااا لحظه ی ۹۹ تو خونه میمونم ک فقد کم بهم دست بزنن

خدا براشون نسازه در هر صورت ادم درد میکشت

من دردی نداشتم واقعا بعد عمل پمپ درد داشتم اغراق نمیکنم اولین راه رفتنش‌و‌اولین قدمها یکم درد داشت بعدش با شیاف تا دو‌روز‌دردام اصلا احساس نمیشد بعدشم دیگه راه افتادم حتی واسه برداشتن بخیه ام‌ تنها رفتم کلی مسیر پیاده رفتم امدنی خرید کردم واسه خودم بستگی داره ولی سزارین انقدم وحشتناک نیست الانم یسالی میشه هیچ عوارضیم نداشته واسم  رد بخیه امم کامل محو شده

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
من دردی نداشتم واقعا بعد عمل پمپ درد داشتم اغراق نمیکنم اولین راه رفتنش‌و‌اولین قدمها یکم درد داشت ب ...

کلا دو نوعشم درد داره طبیعی قبلش درد داره سزارین بعدش 

واسه بخیه طبیعی درد نداره اگه خوب مراقبت بشی ولی واقعا درد طبیعی سخت مخصوصا اگه بچت درشت باشه حتا نی ...

طبیعی چون ناحیه احساسیه و مستعد عفونته خیلی باید مراقبت کنی بعدم حالت نشستن اینا باید هواست باشه بخیه نندازه خواهرشوهرم بنده خدا سر زایمان دومش ۲ بار بخیه خورد بازم گفتن بیا دیگه نرفت تا یسال بعدش رفت ترمیم کامل

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید