2777
2789
عنوان

فردا خواهرم میاد خونمون

465 بازدید | 28 پست

سلام دوستان من ۴ساله ازدواج کردم خواهرم همیشه تو مناسبت تولدی عیدی چیزی اومده خونم دوبارم همین جوری عصر اومد ک من آش و میوه و چایی گذاشتم جلوش من گاهی میرم ناهار خونشون مثلا ۴ماهی ی بار چون اون شوهرش یکم غیرتیه زیاد نمیزارتش جایی بره خلاصه اینا ب کنار من همیشه ک میرم خواهرم ی غذای خوب زرشک پلو یا قیمه چیزی میزاره جلوم با چایی و میوه حالا این اولین باره ک خواهرم قراره برای ناهار بیاد خونه من راستش ماهم دیروز اجاره خونمونو دادیم سر ماهم ۲۰میلیون چک داریم شوهرم حقوق زیادی نداره یعنی ثابت نیس الانم پول نداریم راستیتش میخوام فردا سمبوسه درس کنم با نوشابه خود خواهرمم گفت آش میارم چیزی درس نکن ناهار ولی خوب زشته بعد ناهارم راستش میوه تو خونه نداریم چایی و شکلات و بیسکوییت میخوام بزارم ب نظرتون زشته اینا؟

باخواهرم خیلی راحتم و وضیعت مالی مونو میدونه ولی یکم خجالت میکشم

عشق چیه؟ ؟؟عشق اینجوریه ک میخوایی بمیری ولی یک قطره اشکشو نمیبی،،،اینجوریه ک حال نداری ی لیوان آب بخوری ولی وقتی میفهمی گشنشه بهترین غذا میپزی ،،، اینجوریه ک عاشق آهن میشی دلتنگیش خیلی بده ولی خیلیدخوبه نگاهش از یاد نمیشه بی مزه ترین شوخیش بهترین طنزه لبخندش قند آب میکنه تو دلت عصبی شدنش دنیاتو ویران میکنه صدا کردنش ی جور دیگه قشنگه دستاش گرمه بودنش بهشته نبودنش هزار برار از جهنم بدتر.........براتون بهشت آرزو میکنم جهنمش خیلی بده💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نبابا راحت باش. خوش بگذره

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

نه خیلی هم خوبه اگه نشاسته داری با نشاسته و شیر و شکر هم یه دسر درست کن یا لبو و شلغم در حد ۳۰ یا ۴۰ تومن بگیر درست کن

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

نه دیگه خواهرت عزیزم راحت باش باهاش انشاالله بزودی دستت پرشد ی دورهمی خوب میگیرید

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم