2777
2789

شوهرم اصلا احساس نداره خیلی از زندگیمون دلسرد شدم همیشه به جون من قسم میخورد تا حالا با کسی نبوده ولی دیشب فهمیدم چند سال قبل عاشق همکارش بوده و خواستگاری هم رفته ولی دختره بخاطر پول باهاش بوده من خیلی از شوهرم سرم ولی شوهرم اینو نمی‌بینه دیگه این چیزا هم ک فهمیدم بدتر دلسرد شدم حالم داغونه مدام به خیانت فکر میکنم تو خیابون آدمای پولدار بهم پیشنهاد میدن میگم حداقل شاید بقیه قدرمو بدونن شوهرم ک اصلاا نمیدونه نمی‌دونم چیکار کنم از یه طرف وجدانم قبول نمیکنه از طرف دیگه رفتارهای شوهرم عذابم میده و برای اون دختره تولد می‌گرفته و کادو منم اصلا خواستگاریم ک روز تولدم بود و اینو میدونستم که تولدمه خیلییییی برام نیاورد ن روز دختر ن ولنتاین هیچی ب من تبریک نمیگفت ولی ب اون چرا حالم داغونه فکر میکنم فقط خیانت می‌تونه آرومم کنه 

آره عزیزم‌ خیانت کن

که از ۲ مرد ضربه بخوری🥰🥰🥰

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.