شهید رسول خلیلی متولد 1365/۹/۲۰ هستن که در تاریخ ۱۳۹۲/۸/۲۷ در سوریه به شهادت رسیدن
شنیدم توسل به این شهید مشکل ازدواج رو حل میکنه دوست داشتید نذر کنید یا صلواتی به ایشون هدیه کنید انشالله حاجت روا میشید
به نیت این شهید بزرگوار صلوات
🌷 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷
قسمتی از خصوصیات شهید رسول خلیلی
روزی كه پیكرش را به خانه و به داخل اتاقش بردند دوستان دورش را گرفته بودند و می گفتند دیگر رسول نیست به ما بگوید غیبت نكن تهمت نزن ! پدر شهید مدافع حرم «رسول خلیلی» میگوید : «رسول» سه خصوصیت مهم اخلاقی داشت؛ اول اینكه «ولایتمدار» بود، دوم «در انتخاب دوست و رفیق دقت داشت» و سوم اینكه «از شهدا الگو میگرفت».
فرزندم اخلاص در عمل داشت. در مجالس مذهبی، خصوصا سخنرانیهای آیتالله «حقشناس» شركت میكرد و از محضر مرحوم آیتالله «بهجت» نیز بهره میبرد. خیلی به موضوع حلال و حرام در زندگی خود اهمیت میداد و وقتی كه میخواست به سوریه برود، یك مبلغی را بهعنوان «خمس» به من داد تا سر موقع برایش پرداخت كنم.
چنانچه ماشین بیتالمال در اختیارش بود، وقتی كارش تمام میشد، آن را مقابل منزل پارك میكرد و برای انجام كارهای شخصیاش، ماشین من را قرض میگرفت و از بیتالمال برای كارهای شخصی خودش استفاده نمیكرد. درحالی كه كسی هم بالای سرش نبود كه بخواهد وی را نظارت كند اما خودش بود و خدای خودش.
به برخی خانوادهها كمك میكرد كه تا زمان شهادتش، ما از این اقدام وی خبر نداشتیم. درحالی كه جوان بود و میتوانست پولش را برای زرق و برق دنیا خرج كند. من فكر میكنم كه همین اخلاص در عملش بود كه موجب شد تا سنگ قبرش از كربلا بیاید. وقتی ضریح مطهر حضرت سیدالشهداء (ع) را تعویض كردند، سنگهای اطراف آن را هم نوسازی كردند و ما هم یكی از این سنگهای قدیمی حرم امام حسین (ع) را آوردیم و بهعنوان سنگ قبر ایشان نصب كردیم