2777
2789
عنوان

نگران ازدواجمم

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 37 پست
کی خونه داره خدایی؟درک نمیکنم میگید خونه داشته باشه🤦🏻‍♀️واقعا اسون نیست.

واقعا باورم نمیشه هنوز این طرز تفکر های سالم و دختر خوبی مثل مشا وجود داره!!!

وااقعا امیدمو از دست داده بودم مخصوصا توی این سایت 😂😂

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بین الان دیگه خونه خریدن خیلی سخت شده یه مرد تا وقتی که عصا به دست بشه باید مثل چی کار کنه شاید بتونه خونه بگیره ولی بستگی به زرنگ و کاری بودن طرف هم داره به نظرم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
اره ما خودمون اجاره نشینیم

پس قبول کن ببین عزیزم یه چیزی که واقعیت جامعه هست که اکثرا دنبال همه طبقه خودشون یا حتی بالاتر هستن وقتی شما خودتون هنوز اجاره نشین هستید دیگه توقع رو باید پایین بیارید 

انشاالله هر کجا قسمتت هست خوشبخت باشی و زندگی خوبی داشته باشی😘

اره دقیقا

خب دیگه...

البته اگه تهران نباشین زندگیتون جمع میشه با اجاره نشینی

خیلی سخت نگیر

من هرچی پسر میبینم بدبخته

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه