2777
2789
عنوان

خدا کجای زندگی منه

90 بازدید | 4 پست

من آدم معتقدیم نه مذهبی افراطی نه ی آدم که خدارو قبول داره شکر گذاری میکنه سعی میکنه نماز بخونه قرآن بخون که اینا میدونم وظیفه بندست و نفع اون واسه خوده زندست نه خدا

اما گفتم بدونین اعتقادم در چه حدیه ...دل کسیو نمیشکونم ...سرم تو زندگی خودمه دخالت تو کار و زندگی بقیه ندارم دلسوز و مهربانم به همه ی بنده ها بخصوص آدما های نیازمند در حد توانم

خیلی خدارو دوست دارم و بارها صداش میزنم 

اما مدتیه از خدا میخواستم کمکم کنه جراحی سختی داشتم میتونستم انجام ندم اما توکل کردم و از خدا خواستم صلاحم باشه و انجام شد .خیلی سختی کشیدم سالها ...از عصر گریه م بند نمیاد از مطب دکتر تا خود خونه ...جراحی موفقیت آمیز نبوده 

دلم میخواد خودمو بکشم من توان ادامه دادن ندارم اما مادر و خونواده ای بشدت وابسته دارم که بعد از من داغون میشن .میخوام بپرسم خدا دقیقا کجای زندگی منه .من تو زندگیم بجز بدبختی و سختی ندیدم و توکل کردم .چرا کمک نکردم این همه عذاب رو نکشم و اینجوری بدبخت نشم

چیکار کنم چطور ادامه بدم

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 

درک میکنم که برات این شرایطی خیلی سخته ولی

واقعیت اینه که ما در رنجیم همیشه 😔😔😔😔

مث بابای من

چقد خوب بود و ساده 

اما به بدترین شکل ممکن مرد 

بابای عزیزم😭

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درک میکنم که برات این شرایطی خیلی سخته ولیواقعیت اینه که ما در رنجیم همیشه 😔😔😔😔مث بابای منچقد خو ...

روحشون شاد عزیزم خدا بهت صبر بده گلم 

من هر روزم رنج و عذاب و درد و دکتر و جراحی بوده

اخه من نمیتونم ادامه بدم خدایا کاش بمیرم راضیم 

بازم ادامه بده

چطوری ادامه بدم با این جراحی که موفقیت آمیز نبوده و ممکنه دوباره جراحی بخواد با حرف و کنایه و طعنه مردم چی ...دعا کن بمیرم