2777
2789
عنوان

چیکار کنم پوستم چند درجه روشن بشه

384 بازدید | 27 پست

پوستم تیره شده خیلی ناراحتم ددست دارم سفید برفی بشم  یه برا رفتم دکتر لایه بردار داد خوب شدم ولی بعدش  بدتر شد لک هم افتاد صورتم 😭😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماسک آردنخودچی

آردنخودچی و ماست و گلاب رو باهم مخلوط کن بزار رو صورتت به مدت ۲۰ دقیقه بمونه

ماست دو قاشق چ‌خ ، گلاب دوتا اندازه درش،آردنخودچی اندازه ای اضافه کن که بافت شل بگیره ماسکت ، حدودا میشه سه قاشق یا چهار قاشق چ‌خ

بذار رو صورتت یذره که خشک مانند شد بشور هم صورتتو نرم میکنه هم سفید

اگه خواستی یکم هم نشاسته گندم اضافه کن اونم مرطوب کننده‌ست، ولی اگه اضافه کردی آرد نخودچی کمتر بریز دیگه

پوستت چه جنسی داره؟ خشک چرب چی؟

اگه پوستت چربه به این ماسک چند قطره روغن درخت چای هم اضافه کن

این ماسک رو دور چشمات نزن

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

چیکار کنم😭😭

حواست باشه چی می خوری

فست فود و تنقلات ناسالم پوست آدمو تیره می کنه در عوض سبزیجات و میوه ها و شیر پوست آدمو روشن می کنه

استرس و دیر خوابیدن پوستتو خراب می کنه در عوض خواب کافی و آرامش پوستتو شفاف می کنه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
خب چی بخوریم

یه لیوان آبجوش و چند قطره آبلیمو و خاکشیر ناشتا بخورید معجزه‌ست

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

ماسک آردنخودچیآردنخودچی و ماست و گلاب رو باهم مخلوط کن بزار رو صورتت به مدت ۲۰ دقیقه بمونهماست دو قا ...

مختلطه ولی دور چشمام لک افتاده  بهویی نمیدونم چرا پوستم اینجوری شده خیلی ناراحتم