2777
2789
عنوان

نامه یک زن به شوهرش در آستانه خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 3269 بازدید | 152 پست
بقیش توروخدا بگو بقیشو زودددد

تموم شد 😍

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطی ب رسیدن ب خودتو‌ اینا نداره مردی ک‌ زنشو دوست داشته باشه همه جوره دوستش داره و باهاش کنار میاد

مردا خیلی هیز شدن همیشه هم واسه کاراشون یه دلیلی پیدا میکنن بیچاره زنا که این وسط فقط له میشن 

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        
یخ کردن ورق کاملا برگشت انقدر با قلم خوبی نوشته شده بود که اون موقع از مرده و حالا اززنه متنفر شدن ...

آره آدم می مونه حق با کیه ولی هیچ دلیلی نباید اینقد بزرگ باشه که ادم خیانت کنه 

خیلیدقشنگ بود من دوست😍😍😍😍

فدات عزیزم

ولي به نظر من خاىن اين داستان ناهيد

به خود واقعيش خيانت كرده تو همه چيز

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)
آره آدم می مونه حق با کیه ولی هیچ دلیلی نباید اینقد بزرگ باشه که ادم خیانت کنه  

ولی خب طفلی خیانتم نکرده بود

اما اره زنا نباید خودشونو فراموش کنن

مثاله منه دقیقا

من عملا میدیدم شوهرم دستش تنگه هیچ خرجی براش نداشتم حتی تو چند سال اول زندیگ ما یبارم رستوران نرفته بودیم هیچوقت دلم نیومده بود

الان حتی اگه بدونم اوضاع اقتصادی خرابه بازم میگم گاهی غذا نداریم

یا فلان چیزو میخوام اما هنوزم خوب رو روال نیافتادم ولی میبینم وقتی برام خرج میکنه بیشتر بهم توجه میکنه