2777
2789
عنوان

عکس شام😍😋بهار😍اینبار متفاوت و‌جدید😉😍

| مشاهده متن کامل بحث + 9213 بازدید | 162 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نوش جان .ولی نمیترسید ماکارونی میخورید

خبر مسمومیت دوتا کودک مال مرداد ماه بود.

یکیشون فقط مال اخیر بود.

بعد تحقیقات معلوم شد یکی از این مسمومیت‌ها به خاطر کنسرو مواد ماکارونی آماده بوده که نجوشیده استفاده شده.

اون یکی هم احتمالا به خاطر این بوده که ماکارونی در دمای محیط مونده بود یا کهنه بود.

برنج و ماکارونی بستر خیلی مناسبی برای رشد انواع باکتری‌ها هستن که ایجاد مسمومیت شدید میکنن. یک بزرگسال ممکنه با علائم میمویت غذایی عادی پست سر بگذاردش ولی برای کودک که بدن ضعیف‌تر داره کشنده‌ست.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

من تاحالا ته دیگ کاهو رو امتحان نکردم.از نون یا سیب‌زمینی بهتره؟قلق خاصی داره برای اینکه خوب بشه؟

اینم جدیده و خوشمزه...

نه قلقل خاصی نداره...همونجور که نون میذاری کاهو هم اونجوریه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

اینم جدیده و خوشمزه...نه قلقل خاصی نداره...همونجور که نون میذاری کاهو هم اونجوریه

آها ممنون.

خیلی وقته ماکارونی هم نپختم. 

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻