2777
2789
عنوان

چیکار کنم مهمون برا شام دارم ولی غذام از ساعت هفت امادست

| مشاهده متن کامل بحث + 1537 بازدید | 64 پست
مرغ و گوشت پخته باشه ؟

آره عزیزم مرغ رو مثل همون مرغ معمولی ک میپزی با سس یا گوشت رو مثل چلو گوشت ،بپز بعد  از پخت  در بیار ریش ریش کن  زرشک پسته هرچی ک دوست داشتی بریز رو ش قاطی کن یه قاشق زعفران بریز ما بین ته چینت دیگه سلیقه ایه محتویات  مابین ته چین،بعضیا بادمجون میزارن ،بعضیا قیمه لا پلو دیگه سلیقه ایه

غذای کجاست؟

غذای جای خاصی فکر نکنم باشه 

خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ته دیگ تخم مرغی غذا نیس همینی که مثلا شما ته دیگ لواش میزارین زیر پلو هاتون ما تخم مرغ می‌شکنیم میزا ...

فکر کنم ماش پلو رو میگن نه تهدیگ رو . ماش پلو هم غذای شهر خاصی نیست

خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید
برنج آبکش شده و ماست و زعفرون و تخم مرغ برای کف قابلمه روش هم برنجی که قراره دم کنی رو میریزی

ته چین میشه این که 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ته چین میشه این که

تو ته چین تمام برنج رو باهاش تهچین درست میکنن و مابینش هم بسته به اینکه تهچین مرغ یا بادمجون یا قارچ .... باشه مواد رو میریزن ولی کل برنج رو با ماست و تخم مرغ قاطی میکنن  نه فقط به اندازه یک لایه نازک تهدیگ

همیشه برنج و بزار مهمون بیاد بعد روشن کن دم بکشه من همیشه مهمون دارم برنج و آبکش میکنم مهمون اومد زی ...

برنج وارفته نمیشه وقتی یمدت میمونه سرد میشه و بعدن زیرش رو روشن میکنی؟آبکش میکنی تو آبکش میمونه بعدا موقع دم انداختن می‌ریزی قابلمه یا ته دیگ بزاری؟ چه برنجی رو اینکار میکنید؟ 

زدم تو گوگل خیلی غذای خوب و لذیذیه،😍😋

اره عالیه و خیلی هم خوبه که ماش رو وارد لیست غذاهای هفتگی کنیم حالا به هر صورتی که دوست دارید 

برنج وارفته نمیشه وقتی یمدت میمونه سرد میشه و بعدن زیرش رو روشن میکنی؟آبکش میکنی تو آبکش میمونه بعدا ...

نه اصلا وا نمیره برنج ایرانی و خارجی هر دو رو اینکار میکنم آبکش میکنم روغن میریزم کف قابلمه زعفرون یه ذره میریزم بعدم نون بعد برنج و میریزم دم کنی میزارم میمونه بعد مهمونا اومدن زیرش و روشن میکنم دم بکشه خیلی ام خوب میشه