2777
2789
عنوان

جنین و درد زایمان

73 بازدید | 11 پست

خانوما سلاممم ۳۸ هفتمه🥲

همه جایه بدنم درد میکنه از ماه اول پیاده روی نداشتم 

الان درد دارم واژنم کمرم شکمم انقباض داره دیروز رفتم بیمارستان ۶ بار معاینه شدم قشنگ پارم کردنننن برایه معاینه هرکی میومد تا مچ میکرد تو واژنم کلافه شدم دیگه اخرشم گفتن ۱ سانت باز شدی و مرخص شدم چی برایه باز شدن دهانه رحم خوبه؟

عزیزم باید بری بیمارستان اینجا کسی نمیتونه کمکت کنه حرکت بچت خوبه؟ 

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باید بری بیمارستان اینجا کسی نمیتونه کمکت کنه حرکت بچت خوبه؟

دیروز رفتم بیمارستان هرکس اومد تا مچ دستاشونو کردن تو واژنم اره بابا بچم ماشالله حرکاتش خوبه و منظمه 

دیروز رفتم بیمارستان هرکس اومد تا مچ دستاشونو کردن تو واژنم اره بابا بچم ماشالله حرکاتش خوبه و منظمه

خداروشکر حواست باشه عزیزم چاره ای نیس ولی درد زایمانت مشخصه بازم برو اتفاقی نیفته، انشالله صحیح و سالم زایمان  کنی بغل بگیری عزیزم

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

🥲🥲چکار کنم میگن سیاهدانه خوبه

بنظرم هیچی نخور بزار روند طبیعیش طی بشه من سه تا تجربه زایمان طبیعی دارم همه مراحل خودش به موقع پیش میره

یکبار اینجا یکی به یکی دیگه توصیه هایی کرده بود که طفلک دچار مشکل شده بود ..‌‌‌...

لذا فقط به حرف دکتر گوش کن

چندبار معاینت کردن؟

سر اولی کیسه آبم پاره شد آمپول فشار زدن چندبار کم پرستار معاینه کرد و بقیه رو خود دکترم اومد

دوتای بعدی رو هم اینقدر در خانه درد رو تحمل کرده بودم البته فکر نمیکردم دردم گرفته تا رسیدم بیمارستان زایمان کردم نیم ساعت بعد