2777
2789

دوستم خیلی خودشو دوست داشت در حد خودشیفته 

چشم و ابرو مشکی بود و مژه های پر با این وجود وجدانا قیافش خیلی معمولی بود خیلی خاص نبود 

به تازگی موهاشو کراتین کرد ، دماغشو عمل کرد به پوستش رسید ، همیشه موقع عکس گرفتن عاشق خودش بود با وجود معمولی بودنش و بعد یه مدت دیگه واقعا خوشگل شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون مدت دوران نقاهت بوده 😂😂

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

اتفاقا خودشیفته بودن خوب نیست اصلا.. 

مگه هرکس خودشو بندازه توچاه شمام باید بندازید؟

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

خودشیفته نیست

عاشق خودشه

بین اینا خیلییی تفاوت هست

خودشیفتگی ی نوع مشکل روانی هست 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
خودشیفته نیستعاشق خودشهبین اینا خیلییی تفاوت هستخودشیفتگی ی نوع مشکل روانی هست

دقیقا آفرین عاشق خودشه 

طوری با خودش رفتار می‌کنه انگار آسمون دهن باز کرده این افتاده 

آخه خیلی زرنگ بود فکر کن الان 20سالشه ،کلی هم لاغر کرد از چهار پنج سال پیش به فکر این چیزا بود من تا ...

خب شما هم برو تو کار که ۴_۵ سال دیگه زیبا بشی :)

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

خب این همه هزینه کرده پتانسیلشم داشته معلومه خشگل میشه

بحث خوشگلی نیست 

وجدانا قیافه من ازش خیلی بهتر هست به خودم نمی‌رسم و خودمو دوست ندارم ولی اون با رسیدگی به خودش ازم جلو زد 

بحث خوشگلی نیست وجدانا قیافه من ازش خیلی بهتر هست به خودم نمی‌رسم و خودمو دوست ندارم ولی اون با رسید ...

خب به خودت نمیزسی خودتم دوست نداری معلومه اینطوری میشه گلم یکم به خودت برس یا خودت معربون باش🥲