2777
2789

زندگی جریان داره خب

خدایا منو لایق این بدون که بتونم واسطه ای باشم برای رسوندن محبتت به دیگران... با لبخندشون لبخند تورو ببینم با شادیشون شادی تو رو ...خدایا دلم و لبریز از مهربونیت کن مهربونی که حتی بعد از مرگمم  آثارش ادامه داشته باشه و موندگار باشه .... خدایادل دل کردم که دلمو بدم بهت یا نه آخه شکسته س  رنگ و رو پریده س  ولی آخه مگه من با ارزش تر ازین دل چیز دیگه ای ندارم... این دلم تقدیم به تو  با عشق فراوان  ....دوستت دارم خدا ❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا وسط زلزله نيس بعدشه😂... دوما اينم ايده ايه برا اينكه روزاي سخت بگذره ... داغونن الان... 

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

عزيزم اين اتفاق اتفاقي نيست كه خيلي سريع جمع و جور شه بنده هاي خدا معلوم نيست تا كي بتوننزبه روال عادي زندگيشون برگردن نميتونن كه فقط يه گوشه بشينن احتياج به اصلاح دارن حالا رنگ و مش كه نميكن اون تو بيشتر براي ابرو و اصلاح صورتشونه بازم خدا خيرش بده با اين ايده

چِشمْ کِه نیسْتْ دوُتا تیلِهِ آرامِشِع♥
اخه پول نمیخاد ینی اینا؟؟؟من وقتی دیم خوشحال شدم از ی طرفم ناراحت

نه بابا پول كجا بود.... اگه داشتن ك اونجا نبودن

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
اره چرا نريم اخر دنيا كه نشده من تحت هر شرايطي تو اينه بايد خودمو تميز ببينم

سلام دختر.مبارکه.قدم نورسیدت بانو. بالاخره توبیمارستان شمس زایمان کردی؟اسم گل پسرت چیه همشهری؟😘😍

پسره من دنیای منه نفس مامان دوستت دارم💕🥰