2777
2789

💟ختم ذکر بسم االله💟

1:💔بسم الله الرحمن الرحیم یارحمن ویارحیم یاصبرویاسلیم  دارم مشکلی عظیم یارب مشکلم بگشا به حق بسم الله الرحمن الرحیم 🙏

2:💔بسم الله الرحمن الرحیم یا رحمن یا رحیم یاجلیل ویاجمیل دارم مشکلی عظیم یارب مشکلم بگشا به حق بسم الله الرحمن الرحیم🙏

3:💔بسم الله الرحمن الرحیم یارحمن ویا رحیم یا وکیل و یا کفیل دارم مشکلی عظیم یا رب مشکلم بگشا بحق بسم الله الرحمن الرحیم🙏

4:💔بسم الله الرحمن الرحیم یا رحمن و یا رحیم یاعلیم ویا حلیم دارم مشکلی عظیم یا رب مشکلم بگشا به حق بسم الله الرحمن الرحیم🙏

5:💔بسم الله الرحمن الرحیم یا رحمن ویا رحیم یا عظیم ویاحلیم دارم مشکلی عظیم یا رب مشکلم بگشا بحق بسم الله الرحمن الرحیم 🙏

6:💔بسم الله الرحمن الرحیم یارحمن ویارحیم یاکریم ویا مقیم دارم مشکلی عظیم یا رب مشکلم بگشا به حق بسم الله الرحمن الرحیم🙏

7:💔بسم الله الرحمن الرحیم یا رحمن ویارحیم یاحنان ویامنان دارم مشکلی عظیم یارب مشکلم بگشا بحق بسم الله الرحمن الرحیم🙏

8:💔بسم الله الرحمن الرحیم یارحمن ویارحیم یادیان و یابرهان دارم مشکلی عظیم یارب مشکلم بگشا به حق بسم الله الرحمن الرحیم🙏

9:💔بسم الله الرحمن الرحیم یارحمن ویا رحیم یابرهان ویاسلطان دارم مشکلی عظیم یارب مشکلم بگشا به حق بسم الله الرحمن الرحیم🙏

10:💔بسم الله الرحمن الرحیم یا رحمن ویارحیم یارضوان ویاغفران دارم مشکلی عظیم یارب مشکلم بگشا به حق بسم الله الرحمن الرحیم

11:💔بسم الله الرحمن الرحیم یا رحمن ویا رحیم یاسبحان ویامستعان دارم مشکلی عظیم یا رب مشکلم بگشابه حق بسم الله الرحمن الرحیم

12:💔بسم الله الرحمن الرحیم یارحمن ویا رحیم یامانع ودافع دارم مشکلی عظیم یارب مشکلم بگشا به حق بسم الله الرحمن الرحیم

13:💔بسم الله الرحمن الرحیم یارحمن ویارحیم یارافع ویاصانع دارم مشکلی عظیم یا رب مشکلم بگشا به حق بسم الله الرحمن الرحیم

14:💔بسم الله الرحمن الرحیم یارحمن ویارحیم یانافع ویاصانع دارم مشکلی عظیم یا رب مشکلم بگشا به حق بسم الله الرحمن الرحیم

15:💔بسم الله الرحمن الرحیم یارحمن ویارحیم یاجامع ویاشافع دارم مشکلی عظیم یارب مشکلم بگشا به حق بسم الله الرحمن الرحیم

16:💔بسم الله الرحمن الرحیم یارحمن ویارحیم یاواسع ویاموسع دارم مشکلی عظیم یارب مشکلم بگشا به حق بسم الله الرحمن الرحیم

17:💔بسم الله الرحمن الرحیم یارحمن و یارحیم یادلیل و یا قبیل دارم مشکلی عظیم یارب مشکلم بگشا به حق بسم الله الرحمن الرحیم

18:💔بسم الله الرحمن الرحیم یارحمن ویارحیم یاعلی ویاوفی دارم مشکلی عظیم یارب مشکلم بگشا به حق  بسم الله الرحمن الرحیم

19:💔بسم الله الرحمن الرحیم یارحمن ویارحیم یاغنی وملی دارم مشکلی عظیم یارب مشکلم بگشا به حق بسم الله الرحمن الرحیم

20:💔بسم الله الرحمن الرحیم یارحمن ویارحیم یارضی ویازکی دارم مشکلی عظیم یارب مشکلم بگشا به حق بسم الله الرحمن الرحیم

21:💔بسم الله الرحمن الرحیم یارحمن ویارحیم یابدی ویاقوی دارم مشکلی عظیم یارب مشکلم بگشابه حق بسم الله الرحمن الرحیم

22:💔بسم الله الرحمن الرحیم یارحمن ویارحیم یامقدور ویامدبر دارم مشکلی عظیم یارب مشکلم بگشابه حق بسم الله الرحمن الرحیم

23:💔بسم الله الرحمن الرحیم یارحمن ویارحیم یامطهرویامنور دارم مشکلی عظیم یارب مشکلم بگشابه حق بسم الله الرحمن الرحیم

24:💔بسم الله الرحمن الرحیم یارحمن ویارحیم یاعاصم ویا قاءم دارم مشکلی عظیم یا رب مشکلم بگشا به حق بسم الله الرحمن الرحیم

25:💔بسم الله الرحمن الرحیم یارحمن ویارحیم یاداءم ویاراحم دارم مشکلی عظیم یارب مشکلم بگشا به حق بسم الله الرحمن الرحیم

26:💔بسم الله الرحمن الرحیم یارحمن ویارحیم یاحاکم ویاعالم دارم مشکلی عظیم یارب مشکلم بگشابه حق بسم الله الرحمن الرحیم

27:💔بسم الله الرحمن الرحیم یارحمن ویارحیم یاقابض ویاباسط دارم مشکلی عظیم یارب مشکلم بگشا به حق  بسم الله الرحمن الرحیم

28:💔بسم الله الرحمن الرحیم یارحمن ویارحیم یاواحد و یا احد دارم مشکلی عظیم یارب مشکلم بگشا به حق  بسم الله الرحمن الرحیم

29:💔بسم الله الرحمن الرحیم یارحمن یارحیم یاشاهدویاماجد دارم مشکلی عظیم یارب مشکلم بگشابه حق بسم الله الرحمن الرحیم

30:💔بسم الله الرحمن الرحیم یارحمن ویارحیم یاحامدو یاراشد دارم مشکلی عظیم یارب مشکلم بگشابه حق بسم الله الرحمن الرحیم

31:💔بسم الله الرحمن الرحیم یا رحمن ویارحیم یاباعث ویاوارث دارم مشکلی عظیم یارب مشکلم بگشا به حق بسم الله الرحمن الرحیم

32:💔بسم الله الرحمن الرحیم یارحمن ویارحیم یاضارع ویانافع دارم مشکلی عظیم یارب مشکلم بگشا به حق بسم الله الرحمن و الرحیم

ختم بسم الله برای حاجت☝️☝️

این هشت اسم خداوند را به 10 نفر بفرست حتئ به من هم بفرست بزرگترین  مشکلت حل می شه [یاالله] [یاکریم] [یارب] [ياغفار ]  [ يارحيم][ ياحميد][یاسبحان][یامجید] قبل از حذف یکبار امتحان كنيد

خدای من 😍😍کمکم کن 💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم واسه خودم گرفتم 

بعضیا میگن ۴۰ روز بعضیا هم میگن ۴۱ روز 

این طوری که 

روز اول =100

روز دوم =200

روز سوم =300 

و الی آخر....

دوست عزیزم یه صلوات مهمونم کن روزهای انتظار سخته 😔
من خودم واسه خودم گرفتم  بعضیا میگن ۴۰ روز بعضیا هم میگن ۴۱ روز  این طوری که  روز ...

عزیزم ترتیبشو میدونم

میگن حتمن باید از یکشنبه شروع شه و سر یه ساعت مشخص باشه؟؟؟

دقیقا. چی می گی؟؟؟ 

عزیزم ۴۱ روز میگی بسم الله الرحمن الرحیم ب حق بسم الله الرحمن الرحیم

از روز اول یه تسبیح شروع میکنی

روز دوم دوتا سوم سه تا

ب تعداد هر روزت دیگه