خدایاااشکرررت مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 2237 عنوان این عکسو خودم وقتی تو اتوبوس بودم گرفتم🥲❤️📸خیلی دوسش دارم😍📸 273 بازدید | 12 پست بسم الله الرّحمن الرّحیم 💚💚💚وقـتـی حـس میکـنمجآیــی در ایــن کرِه ی خآڪـی🌍تــو نفس میکــشــی و مـناز هــمآטּ نفـس هآیتـــ ،،، نفس میکشم❤هـوآیتـــ ! بـویـتـ ! برآی زِنده ماندنم ڪـآفـــی است …یا صاحب الزّمان💋💋🥲سلام آقای مهربونیا❤️❤️بابارضا جونم😘😘😘😘😘😘 ❤️لَاحَوْلَ وَ لَاقُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ❤️ 1403/09/20 | 17:20 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 30120 السلام علیک یا علی ابن الموسی الرضا من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 30120 الان حرم اید من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
خدایاااشکرررت مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 2237 السلام علیک یا علی ابن الموسی الرضا قبول حق باشه عزیزدلم زیارتت😍😍ان شاءالله به زودی زود قسمت شما گلم وهمه بشه💚😘 ❤️لَاحَوْلَ وَ لَاقُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ❤️
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 30120 قبول حق باشه عزیزدلم زیارتت😍😍ان شاءالله به زودی زود قسمت شما گلم وهمه بشه💚😘 😭😭😭قبول باشه یا امام رضا حاجت دل همه رو بده من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
خدایاااشکرررت مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 2237 الان حرم اید نه عزیزدلمولی ان شاءالله یه چن روز دیگه اگه خدا بخواد دوباره میرم💙 ❤️لَاحَوْلَ وَ لَاقُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ❤️
خدایاااشکرررت مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 2237 😭😭😭قبول باشه یا امام رضا حاجت دل همه رو بده ممنون مهربونم💚الهی آمین🌹😘 ❤️لَاحَوْلَ وَ لَاقُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ❤️
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 30120 نه عزیزدلمولی ان شاءالله یه چن روز دیگه اگه خدا بخواد دوباره میرم💙 انشاالله رفتی دعامون کن من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
خدایاااشکرررت مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 2237 انشاالله رفتی دعامون کن چشم عزیزدلمان شاءالله خودت قبل من به زودی زود نائب الزیاره باشی التماس دعای مخصوص گلم😘💚🌹 ❤️لَاحَوْلَ وَ لَاقُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ❤️
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 30120 چشم عزیزدلمان شاءالله خودت قبل من به زودی زود نائب الزیاره باشی التماس دعای مخصوص گلم😘💚🌹 فدات گلم من راهم دوره ولی شهریور اونجا بودم دیگه سال دیگه تا خود امام رضا بطلبه من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
خدایاااشکرررت مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 2237 فدات گلم من راهم دوره ولی شهریور اونجا بودم دیگه سال دیگه تا خود امام رضا بطلبه ان شاءالله عزیزدلم❤️🌈😘شماهمین الانم زیارت کردی گلممهم دلهاون وقته که خود اقا امام رضا هرجا که باشی میاد استقبالتببخشیدحرفام طولانی شدان شاءالله عمرت پر از حال خوب تنت سلامت و عاقبتت بخیر باشه خواهر قشنگم😍🌈😘 ❤️لَاحَوْلَ وَ لَاقُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ❤️
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 30120 ان شاءالله عزیزدلم❤️🌈😘شماهمین الانم زیارت کردی گلممهم دلهاون وقته که خود اقا امام رضا هرجا که باشی ... 😭😭😭یاام رضا دست همه رو بگیره من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
خدایاااشکرررت مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 2237 😭😭😭یاام رضا دست همه رو بگیره ان شاءالله عزیزدلم🥲❤️ ❤️لَاحَوْلَ وَ لَاقُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ❤️