2777
2789

بنظرتون امیدی هست بهش؟ سل داره ریه‌ش عفونت داره پیشروی میکنه و وزن کم میکنه. مادرم هر روز براش غذای مقوی درست میکنه میبره و کاراشو انجام میده 6 تا پسر داره بجز یکی از داییام باقیشون حتی زنگ نمیزنم حالشو بپرسن خیلی دلم براش ناراحت میشه اینهمه سال زحمت بکش بچه بزرگ کن بعد اینجوری 😪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلم میگیره اینا رو میخونم یعنی پسر منم ممکن تنهام بزاره در آینده الانم که نمیشه حرف بزنی میخوان بخورنت که پول جمع کن برای پیریت اوکی جمع میکنم ولی بچم نباید یه سر بهم بزنه؟ من همیشه برای مادرم بهترینا رو فراهم کردم 

رابطه اش با عروساش خوب بوده؟شاید اونا نمیذارن بیان

آره عزیزم خیلی ساکت و بی آزاره مادربزرگم. خیلی هم کمک کرده برای زندگی ساختن داییام ولی زناشون همه بدجنسن. بجز آخری که واقعا کم نمیذاره براش با اینکه وظیفش نیست اما خیلی زحمت میکشه براش

این بیچارگی ما ایرانیهاست یه عمر سنگ‌پسر رو می کوبن تو سر دختر.بعد تو پیری و مریضی اونها غیب عالم می شن بعد فوت همه می ان دوباره و ارث می گیرن باز ناپدید می شن..

یادمه مادربزرگ من که چند تا پسر داره .به جز بابای من که خودش سکته مغزی بود مابقی رفتن خارج حتی زنگ می زد بیاید کی میاید کسی نمی اومد همش دروغ دروغ که میایم سال نو میایم...اخرش چشمش به در خشک شد و مرد...

خودم هنوز بچه ندارم اما اگه بچه این حور قراره داشته باشم نمی خوام.

خقیقت رو قبول کن ...دختر و پسر هم نداره ..بچه بی معرفت زیاد شده‌

خدایی ناکرده بعد فوت ببین چه زود میان و مشکی می پوشن