2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بابا دیوونه ایی چ عفونتی

خوب من بعدازظهر زدم بعد اومدم خونه رژ زدم عکس بگیرم بعد امروز صبم دیدم کبود شد رژ زدم باز ولی بعد با میسلارواتر پاک کردم الانم ترسیدم یه ذره الکی زدم ضدعفونی بشه

خوب من بعدازظهر زدم بعد اومدم خونه رژ زدم عکس بگیرم بعد امروز صبم دیدم کبود شد رژ زدم باز ولی بعد با ...

تا دو هفته الی ی هفته کبودیش عادیه خواهر بیا از خودم بپرس الان بادم داره یکم بد دو هفته بادشم میره منم بد از ژلم بخاطر کبودیام رژ میزدم نترس الکلم چیزی نمیکنه فقط چیز گرم و داغ نخور سرتو پایین نگیر زیاد 

کاربری دست دو نفره 🦦😐

تا دو هفته الی ی هفته کبودیش عادیه خواهر بیا از خودم بپرس الان بادم داره یکم بد دو هفته بادشم میره م ...

کی زدی شما 

خیلی ترسیدم خداروشکر که چیزی نمیشه شوهرم حساسه برا ژل به زور راضیش کردم گفتم باز عفونت نکنه هی بگه دیدی گفتم نرو و فلان😂

کی زدی شما خیلی ترسیدم خداروشکر که چیزی نمیشه شوهرم حساسه برا ژل به زور راضیش کردم گفتم باز عفونت نک ...

یکساله، شوهر منم اولش ن و نو میاورد بد دید هم طبیعی شده هم قشنگ تره خوشش اومد ، ن بابا عفونت چی خیالت راحت هر تزریقی هر کبودی جای امپولشه نگران نباش دختر

کاربری دست دو نفره 🦦😐