2777
2789

سلام . بچه ها بنظرتون علتش چیه

خیلی از خانمای اینجا  وقتی میبینن یه اقا اومده سایت جوری رفتار میکنن انگار  بشدت از حضور اقایون واهمه دارن و همیشه ۳۰۰ متر اونطرفتر از اقایون راه رفتن !! این یه ادا نیست بنظرتون؟؟  جوری رفتار میکنن  انگار  تو تاکسی کنار هیچ اقایی ننشستن !!  و از هیچ اقایی تو مغازه خرید نداشتن ... 

من اقا هستم ولی شخصیت خانمای این سایت برام خیلی جالبه !!  برای بحثهای مذهبی عضو سایت شدم . ( ورود اقایون در سایت  هم ممنوع نیست !! )  اما بعضی خانما رو دیدم که براحتی توهین میکنن و فحش میدن .

دید من در مورد بانوان سرزمینم تغییر کرده  !! مشکل اینجور شخصیتها و خانما چیه بنظرتون ؟؟  ایا واقعا اینا در هیچ گروه تلگرامی که اقایون  عضو هستن عضو نیستن ؟؟  ایا واقعا اینقد پاستوریزه ن ؟؟   یا مشکل دیگه ای دارن؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

أين سايت زنونه هست و مخصوص مشكلات زنونه ادا هم نيست اون شخصي عهن مع الان داره بي احترامي ميكنه شماييد . بله ما ها در كنار آقايون بوديم و هستيم اما ما هم مثل شما آقايون نياز به فضاي خصوصي داريم 

خدايا به اميد تو ❤️