2777
2789

راهی پیدا کردی بمنم بگو،ب نظر من تنها راهش متخصص پوسته ک همیشه تحت نظرش باشی ومتاسفانه خرجش خیلی بالاست تو هر ماه مراجعه پونصد تومن باید پیشت باشه واسه ویزیت و دارو😞

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرم نهال خیلی تعریفشو میکنند من بت پیشنهاد میکنم بزنی من یکی از دوستام استفاده کرد اما خودم استفاده ...

منم خیلی تعریفشو شنیدم ولی خیییلی میترسم بزنم با وجود اینکه زندایی ایم بیشتر از بکسال پیش از این‌کرم استفاده کرد وهیچ برگشتی نداشت یا اینکه بعداز اینکه قطع کرد پپستش خراب نشد خیلی دوست دارم بگیرم😢

منم خیلی تعریفشو شنیدم ولی خیییلی میترسم بزنم با وجود اینکه زندایی ایم بیشتر از بکسال پیش از این‌کرم ...

اصلا نترس من دانشجو علوم ازمایشگاهیم با کمک یکی از استادام کرمشا ازمایش کردیم هیچ مواد بدی توش نبود 

منم خیلی حساسم رو این چیزا ولی حسابی تحقیق کردم وبه قول معروف مو از ماست کشیدم

کرم نهال خیلی تعریفشو میکنند من بت پیشنهاد میکنم بزنی من یکی از دوستام استفاده کرد اما خودم استفاده ...

کرم نهال معروفه خیلی خوب از اب در اومده اگه کیفیتشو همینجوری نگه داره واقعا خوبه