2777
2789
عنوان

کیا از روغن رازیانه برای از بین بردن مو استفاده کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 58 پست
اره دمنوش‌بهتره باپنبه بزن .. روزی دوبار.. دمنوش مث چایی .. ازعطاری بخر دونه هاش رو وبعد مث چایی در ...

ممنون عزیزم

لطفا برای به دست اوردن سلامتیه من و همسرم یه صلوات بفرست،ممنون مهربون
دمنوشش رو‌چجوری درست میکرذی؟و اینکه هرروز یکبار کافیه؟

مث چایی. بدرست ..

اره هرروز بزن

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برامن کلن موهام خیلی ضعیف وکم شد .. نه ضخیم نمیشه ..  اره بهتره بعد اپلاسیون بزنی ..‌ موهادیرت ...

موهای صورت کلا کم و نازکن.برا صورت استفاده کنم ینی کمتر از اینم میشن؟

من الان ماه دومه استفاده میکنم تو چند ماه استفاده کردی؟

6ماه

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
 فک کنم تاثیر روغنش بیشتره تا جوشوندش چون من الان یه باره استفاده کردم انقد خوب جواب داره فک کن ...

عزیزم الان موهات چند درصد کمتر شده؟میشه گفت نصف شده؟

عزیزم الان موهات چند درصد کمتر شده؟میشه گفت نصف شده؟

اره تقریبا کلا بیشتر جاهاش کچلی گرفته اصن نیومده تاره بعدد یک ماهو نیم هم صبر کردم تا بیان دوباره برشون دارم.پنج روز هم بیشتر نزدم ولی روزی دو سه بار هر بارم دو ساعت میذاشتم رو پام باشه