2777
2789
عنوان

کیا از روغن رازیانه برای از بین بردن مو استفاده کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن رازیانه رو خودت درست کرده بودی یا ازبیرون گرفته بودی?

ازعطاری...بدون بو ... بضیا خیلی بومیدن یااگ خودت درست کنی هرروزبایدبری حموم/: 

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
خب چطوری باید مصرف کنیم؟

روغن رازیانه ..روازعطاری بخر... 

به جایی بزن که میخای رشد موهارو کم کنه ..

وماساژش بده ..

یااینکه دمنوشش رو درست کن .. باپنبه بزن به بدنت...

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
احساس میکنم خودم درسش کنم تاثیرش بیشتره

نه فرقی نداره ... 

من هردوتاش رواستفاده ... 

صنعتی فقط بو نمیده ... 

عزیزم من پوستم چربه از دمنوشش میتونم نتیجه بگیرم برا موهای صورت؟؟؟روزی چند بار بزنم؟و اینکه دمنوشش ر ...

اره دمنوش‌بهتره باپنبه بزن .. روزی دوبار..

دمنوش مث چایی .. ازعطاری بخر دونه هاش رو وبعد مث چایی درست کن بذارسرد بشه ... باپنبه بزنن

طرز تهیش اینه که روغن کنجد یا افتابگردون رو توش تخم اسیات شده رازیانه بریزین  مثلا یه استکان روغن دو قاشق رازیانه بریزین توش بعد یه هفته تا 15روز بذارینتو یه شیشه در بسته و یه جای تاریک روزی سه با شیشه رو تکون بدین تا خوب مخلوط شه بعد که موهای بدنتونو اصلاح کردین با اپیلیدی هم بهتره چون از ریشه در میاره بعد روزی دو سه بار بزنین به پاهاتون و تا یکی دو ساعت بذارین رو پاتون باشه بعد پاتونو بشورین فقط دو سه رو قبل از پریودی و دوسه روز بعد از پریودی نباید استفاده کنین چون تاثیرش برعکس میشه

باید وقتی اپیلاسیون کردیم بزنیم؟وقتی دیگه نزی دوباره ضخیم میشه عزیزم؟

برامن کلن موهام خیلی ضعیف وکم شد .. نه ضخیم نمیشه .. 

اره بهتره بعد اپلاسیون بزنی ..‌ موهادیرتررشد میکنه وخیلی جاها اصن کچل میشه