2777
2789

واقعااا از خدا ممنونم🧜‍♀️🥰

از جهان هستی که اتفاقاتی رو رقم زد که از دو دلی و تردید در بیام

از ادمی ک میترسه از فکر کردن به هدفش و معیارهاش 

الان میجنگه و دونه دونه داره میرسه بهشون .

جایگاه و موقعیت اجتماعی و سواد اکادمیک لذتی داره که مقطع بعدی میخوام برم دانشگاه بهتر و محل کار بهتر و حتی مهاجرت و کشور بهتر 

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل اینکه زیادی حالت خوبه

نبابا خستم اتفاقا

تازه برگشتم بدوبدو ناهار خوردم میخوام برم باز😵‍💫😂

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

نبابا خستم اتفاقاتازه برگشتم بدوبدو ناهار خوردم میخوام برم باز😵‍💫😂

اتفاقا باید حالمون خوب باشه

حال خوب بودن خیلی قشنگه

ولی متاسفانه مردم ما عادت کردن به ناله و رقابت شدیدی دارن در بدبخت نشون دادن خودشون

منم تو شرایط شمام😍الانم دارم برای امتحان میان ترم سایکوفارماکولوژی میخونمخیلی حس خوبیهخوشحالم بابت ...

سخته و خسته کننده است فرسایشیه

دانشگاه و اخلاق اساتید و مسائل دیگه 

اما لذتی داره که ارزش داره تحمل کردن اینا 🥰😍

اتفاقا باید حالمون خوب باشهحال خوب بودن خیلی قشنگهولی متاسفانه مردم ما عادت کردن به ناله و رقابت شدی ...

آره جالبه به تازگی یه پادکست شنیدم میگفت تو حال بد دعا نکنین اصلا

اول حالتون رو خوب کنید بعد دعا کنید 

نبابا خستم اتفاقاتازه برگشتم بدوبدو ناهار خوردم میخوام برم باز😵‍💫😂

کجا میخای بری

دست راستت رو سر من

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

آره واقعا😍و احساس میکنی هر لحظه داری رشد میکنی

الان اونایی ک مهاجرت کردن تحصیلی رو خیلی درک میکنم،

ادم از یه جایی به بعد حس میکنه متعلق به قشر خاصی نیست

بعد احساس میکنه از لحاظ رشته تخصصیش دیگه متعلق به اون کشور هم نیست 

البته من عااشق ایرانم 👌از اسمم هم مشخصه ولی خب اگر بحث درس و کار باشه ، امکانات مهمه