2777
2789

دوستان سلام کسانی که به خاطر بچه هاشون به زندگی با همسرشون ادامه میدن میشه بگید چکار می کنید که می تونید ادامه بدین چطوری می گذرونید چطور نادیده اش می گیرید به چی سرتون گرم می کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرمو گرم ميكنم . خريد ميكنم . رابطمو با دوستام بيشتر كردم . تا لازم نشه بهش زنگ نميزنم . سعي ميكنم ت ...

من چطور میتونم مستقل بشم نه از لحاظ مالی اینا نه ها اینکه بدون اینکه کسی رو دوست داشته باشم افسرده نشم عادی باشم چرا اینطوریم عشق ودوست داشتن برام اینقدر مهمه

ادامه دادن داریم تا ادامه دادن! اگر قرار باشه هرروز دعوا و بی محلی و سردی و کتک کاری باشه بچه تو فضای بی عشق و محبتی بزرگ میشه و اوننوقه یه نسل نابود میشه. و در اینصورت طلاق بهتره چون حداقل بچه با دعوا و کتک بزرگ نمیشه. اما اگر قراره بخاطر فرزند کوتاه بیایو ب ارامش و شادی خونه برسی ک خیلی سختم هست اونموقه میشه از ادامه دادن حرفید

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……
ادامه دادن داریم تا ادامه دادن! اگر قرار باشه هرروز دعوا و بی محلی و سردی و کتک کاری باشه بچه تو فضا ...

هم امضات هم پستت پرمحتواست عزززیزم 

گویندکه   عشاق   جهان عقل ندارند یعنی توخری  من به مراتب زتو خرتر